ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۶۹۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۵

کاهش نرخ باروری در ایران

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نرخ باروری در ایران به ۱.۹ درصد کاهش یافته استه است.
تدبیر24:مدیرکل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نرخ باروری در ایران به ۱.۹ درصد کاهش یافته استه است.

به گزارش مهر، محمداسماعیل مطلق روز یکشنبه در همایش تدوین سیاست های کلی جمعیت مبتنی بر سلامت مادر و کودک در راستای ارتقای نرخ باروری در ایلام اظهار داشت: طی سال های اخیر شاهد هستیم که میزان طلاق به ویژه در میان زوج های جوان افزایش یافته که این وضعیت در طول سال های ۸۴ تاکنون افزایش قابل توجهی را نشان می دهد.

وی افزود: این پدیده اجتماعی در سالیان گذشته بسیار در میان خانواده ها مذموم بود ولی هم اکنون در استانی همچون ایلام سال گذشته ۷۴۳ طلاق به ثبت رسیده است که نگران کننده است.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی نقش خانواده ها را در تحکیم بنیان اجتماع بسیار تعیین کننده دانست و یادآور شد: مشکلات اقتصادی باعث شده جوانان تمایل چندانی به تشکیل خانواده نداشته باشند و هم اکنون با افزایش ۴ تا ۶ سالی سن ازدواج روبرو شده ایم که مخاطرات خود به ویژه از نظر آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد.

مطلق ادامه ادامه داد: رهبر معظم انقلاب سیاست های جمعیتی را سال ۹۳ در ۱۴ بند به تمامی ارگان ها ابلاغ فرمودند که وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با توجه به نقش خطیری که در این حوزه دارد، برنامه ریزی گسترده ای را برای تحقق منویات رهبری دنبال می کند و آنرا در ۵ بند در حال اجرا دارد.

وی گفت: نرخ باروری در ایران سال ۶۲ حدود ۶.۸ درصد بوده که این مقدار هم اکنون به ۱.۹ کاهش یافته است که باید تناسب و تنظیمی در میزان زاد و ولد شکل بگیرد.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: تسهیل و ترویج تشکیل خانواده ، حمایت از زوج های جوان و توانمندسازی آنها در تامین هزینه های زندگی ، افزایش فرزندآوری از سیاست هایی است که این وزارتخانه است.
برچسب ها: تدبیر24 باروری
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: