ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۹۴۹۲
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۳
الیاس حضرتی:

وزارت ارشاد منحل شود

هیچکس از دبیرخانه ائمه جمعه، سازمان دفتر تبلیغات اسلامی، حوزه‌های علمیه، صداوسیما و دیگر ارگان‌ها بازخواست نمی‌کند و همه صرفاً نسبت به عملکرد وزارت ارشاد انتقاد دارند.
 تدبیر24: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پیشنهادی خواستار انحلال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد و گفت: هیچکس از دبیرخانه ائمه جمعه، سازمان دفتر تبلیغات اسلامی، حوزه‌های علمیه، صداوسیما و دیگر ارگان‌ها بازخواست نمی‌کند و همه صرفاً نسبت به عملکرد وزارت ارشاد انتقاد دارند.

الیاس حضرتی در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به موضوع استعفای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پیشنهادی خواستار انحلال این وزارتخانه شد و گفت: درحالی که تنها ۱۶% از بودجه فرهنگی کشور در اختیار وزارت ارشاد است، بزرگان و علما و زعما رسیدگی به تمامی مسائل، مصائب و مشکلات مربوط به فرهنگ و هنر را از این وزارتخانه طلب می‌کنند.

او ادامه داد: پیشنهاد ما این است که این ۱۶% از بودجه کل نیز در اختیار دیگر نهاد‌ها و ارگان‌هایی که بودجه‌هایی به‌مراتب بیشتر از وزارت ارشاد دریافت می‌کنند، واگذار شود و مسئولیت امور نیز با خودشان باشد.

عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که هنوز این پیشنهاد به‌صورت مکتوب مطرح نشده، یادآور شد: تمامی وزرای فرهنگ و ارشاد در تمامی ادوار همواره درگیر این مشکلات بودند و این مسئله ناشی از عدم تناسب بودجه‌ریزی در بحث فرهنگ و اختیارات است.

نماینده مردم تهران در مجلس دهم خاطرنشان کرد: درحالی که بخش اعظم بودجه فرهنگی در اختیار ارگان‌های دیگر قرار می‌گیرد، همه از وزارت ارشاد انتظار دارند و کسی از دبیرخانه ائمه جمعه، سازمان دفتر تبلیغات اسلامی، حوزه‌های علمیه، صداوسیما و دیگر ارگان‌ها بازخواست نمی‌کند و همه صرفاً نسبت به عملکرد وزارت ارشاد انتقاد دارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: