آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۹۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۳

زمان پایان تصویربرداری«ستایش ۲»درتهران

کارگردان مجموعه تلویزیون «ستایش ۲» از پایان تصویربرداری این سریال تا اواسط آذر ماه خبر داد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم،سعید سلطانی، کارگردان «ستایش 2» گفت: از ادامه تصویربرداری این سریال در خیابان کارگر خبر داد و گفت: در حال حاضر صحنه‌های خیابانی سریال با حضور بازیگران در حال انجام است.
وی با بیان اینکه متن قسمت‌های پایانی سریال در حال نگارش است، افزود: بدون هیچ مشکلی بازیگران نقش‌های خود را ایفا می‌کنند تا کار برای پخش از شبکه سوم سیما آماده شود.
سلطانی اضافه کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده امیدوارم که تا اواسط آذر ماه کار تصویربرداری سریال «ستایش 2» به پایان برسد.
سعید سلطانی از اوایل دی ماه سال گذشته کار تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «ستایش2» را در رامسر آغاز کرده است و در حال حاضر مراحل پایانی تصویربرداری را انجام می‌دهد.
داستان سریال «ستایش2» مربوط به بیست سال آینده خانواده فردوس و ستایش است و تصویربرداری از لوکیشن و سکانس‌های شمال کشور تا پایان شهریور ماه ادامه دارد.
«ستایش2» ادامه داستان است که پس از بیست سال پی گرفته خواهد شد. در این مدت ستایش که پسر و دخترش را از دست حشمت فردوس فراری داده، با هویت جعلی و با نام ثنا بانو رودباری به همراه پسر و دخترش که آن‌ها هم هویت جعلی دارند زندگی می‌کنند.
داریوش ارجمند، مهدی سلوکی، نرگس محمدی، حدیث میرامینی، رامسین کبریتی، فریبا نادری، سیما تیرانداز، نرگس امینی، امیر محمدزند، فریبا طالبی، نازلی رجب پور گروه بازیگران اصلی این مجموعه تلویزیونی را تشکیل می دهند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: