ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۹۵۴۱
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۸

ایرباس از بوئینگ پیشی می‌گیرد

  تدبیر24: ایرباس و بوئینگ رقابت سختی با یکدیگر به‌عنوان مهم‌ترین تولیدکنندگان هواپیما دارند.

فابریس برژیر، مدیر اجرایی ایرباس گفت: این هواپیماسازی اروپایی، در نظر دارد باهدف پیشی گرفتن از رقیب خود، بوئینگ، میزان تحویل هواپیما به مشتریانش را تا سال ۲۰۲۰ افزایش دهد.

فابریس برژیر در گفت‌وگو با روزنامه آلمانی «دیولت» گفت: «در سال ۲۰۲۰ ما تعداد هواپیمای بیشتری را نسبت به بوئینگ به مشتریانمان تحویل خواهیم داد.»

در شرایطی که ایرباس ازنظر گرفتن سفارشات جدید نسبت به بوئینگ پیشروتر است، از سال ۲۰۱۲ تاکنون این هواپیماسازی بوئینگ بوده است که حرف اول را در میزان تحویل هواپیما به مشتریان می‌زده و میزان تولیدات بیشتری داشته است.

برژیر گفت که ایرباس تمرکز خود را بر روی ساخت هواپیماهای A۳۲۰ باریک‌پیکر و A۳۵۰ می‌گذارد. وی اضافه کرد: «گرچه تحویل هواپیماهای ایرباس در پایان ماه سپتامبر تنها ۲۶ عدد بوده است، اما ایرباس امیدوار است که بتواند تعداد ۵۰ هواپیمای نوع A۳۵۰ را در سال جاری به مشتریانش تحویل دهد.»

ایرباس و بوئینگ رقابت سختی با یکدیگر به‌عنوان مهم‌ترین تولیدکنندگان هواپیما دارند. در سال جاری قرارداد خرید هواپیما توسط ایران از این دو شرکت هواپیماسازی رقابت بین این دو شرکت را به‌شدت بالا برد. به‌تازگی نیز امارات و قطر هواپیماهای جدیدی را از بوئینگ خریداری کرده‌اند که این مسئله باعث به وجود آمدن مشکلاتی در روابط ایرباس با این کشورها شد.
منبع: خبرگزاری مهر

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: