ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۶۹۶۴۹
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۸

داعش چه تعداد نیرو در موصل دارد؟

فرمانده عملیات زمینی ارتش آمریکا در عراق، در نخستین گفت‌وگوی مطبوعاتی خود پس از آغاز عملیات برای بازپس‌گیری موصل، از روند این عملیات، احتمالات پیش‌رو و شمار شبه‌نظامیان گروه تروریستی داعش در این شهر سخن گفته‌است.
  تدبیر24: فرمانده عملیات زمینی ارتش آمریکا در عراق، در نخستین گفت‌وگوی مطبوعاتی خود پس از آغاز عملیات برای بازپس‌گیری موصل، از روند این عملیات، احتمالات پیش‌رو و شمار شبه‌نظامیان گروه تروریستی داعش در این شهر سخن گفته‌است.

ژنرال گری وُلسکی به شبکه خبری ان‌بی‌سی گفته است آزادسازی شهر موصل، به معنی سقوط خلافت خودخوانده این گروه در عراق است: «داعش گفته موصل نگین تاج عراق است و ایده این گروه برای تشکیل خلافت».

فرمانده عملیات زمینی آمریکا در عراق می‌گوید بدون موصل «خلافتی هم باقی نمی‌ماند. اگر اساسا این خلافت هرگز وجود خارجی پیدا کرده بود. در نتیجه برای داعش، بازپس‌گیری موصل به معنی یک شکست اساسی‌ست».

ولسکی در عین حال شمار شبه‌نظامیان گروه تروریستی داعش در موصل را بین سه تا پنج هزار نفر برآورد کرده‌است. شماری که نزدیک به برآوردهای دو سال پیش از شمار این شبه‌نطامیان در جریان حمله به موصل است.

البته شمار نیروهای شبه‌نظامی تنها نگرانی موجود در نبرد موصل نیست، بلکه استفاده آن‌ها از صدها هزار شهروند این شهر به عنوان «سپر انسانی» است که می‌تواند بر روند نبرد تاثیر بگذارد. خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از یک مقام وزارت دفاع آمریکا و ساکنان موصل گفته است، شبه‌نطامیان افراطی از مردم به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند. در عین حال این احتمال نیز مطرح شده که شخص ابوبکر بغدادی، رهبر خلافت خودخوانده اسلامی، نیز در شهر موصل حضور دارد.
برچسب ها: تدبیر24 موصل داعش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: