ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۶۹۷۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۷
اردوغان:

سخت است ولی به مرزهای دیگر کشورها احترام می‌گذاریم

  تدبیر24: رئیس‌جمهور ترکیه که امروز در سخنانی خطرناک گفته بود «موصل برای ماست»، حالا از موضع خود کوتاه آمده و گفته که حتی اگر این کار بر قلبش فشار بیاورد، ولی به حدود جغرافیایی دیگر کشورها احترام می‌گذارد.

به گزارش فارس، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه ساعتی پس از اظهارنظر عجیب و جنجالی در خصوص مالکیت موصل، حرف‌های خود را با لحنی عجیب‌تر پس گرفت.

اردوغان گفته بود که مرزهای شمالی عراق در استان موصل «با نظر مثبت ما» تعیین نشده و این استان نفت‌خیر متعلق به ترکیه است.

اردوغان که در استان بورسا به سر می‌برد،ساعتی بعد این حرف خود را که رسماً به معنای تمایل به الحاق بخشی از خاک یک کشور مستقل به خاک کشورش بود، حرف خود را پس گرفت.

اردوغان گفته: «به مرزهای جغرافیایی همه دولت‌ها احترام می‌گذاریم حتی اگر این کار بر قلب ما فشار بیاورد.»

موصل زمانی جزئی از امپراتوری عثمانی بوده؛ این امپراطوری پس از شکست در جنگ جهانی اول، از هم پاشید.

اردوغان به عملیات ارتش کشورش در همسایه دیگر یعنی سوریه هم اشاره کرد و گفت که پس از آزادی جرابلس، ارتش به سمت «الباب» روانه خواهد شد؛ رئیس‌جمهور ترکیه گفت که از هدف از این پیش‌روی، ایجاد منطقه‌ای امن در زمین‌های نزدیک مرز ترکیه خواهد بود.

دولت ترکیه پیش از این به صورت جدی پیگیر ایجاد منطقه پرواز ممنوع در خاک سوریه و بالای سر تروریست‌های مورد حمایت خود بود؛ درخواستی که با مخالفت دمشق و عملیات مشترک نیروی هوایی روسیه و سوریه ناکام ماند.

چند روز پیش و در خلال آتش‌بس حلب، جنگنده‌های ترکیه به مناطق شمالی سوریه حمله کردند و غیرنظامیان کُرد را به خاک و خون کشیدند. پس از آن ارتش سوریه تهدید کرد که در صورت ورود مجدد جنگنده‌های ترکیه، آنها را ساقط خواهد کرد.
منبع: فارس
برچسب ها: تدبیر24 اردوغان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: