آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۹۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۰

ترکیه خواستار آزادی مرسی شد

وزارت خارجه ترکیه با صدور بیانیه‌ای ضمن تاکید بر مشروعیت قانون اساسی در مصر خواستار آزادی همه زندانیان سیاسی از جمله رئیس‌جمهور برکنار شده مصر شد.
به گزارش تدبیر24، وزارت خارجه ترکیه با صدور بیانیه‌ای ضمن تاکید بر مشروعیت قانون اساسی در مصر خواستار آزادی همه زندانیان سیاسی از جمله محمد مرسی‌ شد. در این بیانیه همچنین آمده است آزادی زندانیان سیاسی در مصر در روند آشتی و گفتگو و خروج از بن‌بست به وجود آمده در این کشور مهم و تاثیر گذار در منطقه بسیار موثر است.

وزارت خارجه ترکیه همچنین با تاکید بر ضرورت لزوم به پایبندی مشروعیت قانون اساسی در مصر به منظور ضمانت اجرایی آن اعلام کرد ترکیه همیشه از نظام‌هایی که با خواست مردم روی کار آمده‌اند حمایت کرده است. احمد داوود اوغلو، وزیرخارجه ترکیه پیش از این اعلام کرده بود که کشورش از هر رئیس‌جمهور قانونی و انتخاب شده از سوی ملت مصر چه محمد مرسی و چه غیر از او حمایت می‌کند. وی همچنین گفته بود که ترکیه به تصمیم مردم مصر احترام می‌گذارد و تنها چیزی که برای کشورش مهم است قدرت مصر است زیرا قدرت مصر امنیت و ثبات منطقه را تضمین می‌کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: