ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۹۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۸

مصائب کاهش مجدد نرخ سود بانکی

یک کارشناس بانکی می‌گوید:«کاهش مجدد نرخ سود بانکی در شرایط کنونی کار اشتباهی است.»
  تدبیر24:  سید بهاالدین حسینی هاشمی در گفت وگو با خبرآنلاین گفت: در حال حاضر بانک‌ها در حد کفایت پول ندارند و در شرایط بحرانی هستند.

او با بیان اینکه در حال حاضر هزینه عملیات و غیرعملیات شبکه بانکی به‌شدت بالاست و منابع قابل وام‌دهی‌شان کم است،خاطرنشان کرد: مطالبات معوق بانکی زیاد است و بازار غیررسمی در کنار بانک‌ها با نرخ 30 تا 40 درصد تامین مالی می‌کند،از سویی قیمت پول در رهن و اجاره نیز 30 درصد در سال است.

این کارشناس بانکی با بیان اینکه دسترسی به اعتبار بین‌المللی برای شبکه بانکی تقریبا صفر است و تقاضا برای پول بالاست،یادآورشد:در حال حاضر ریال کفاف نیاز داخل را نمی‌کند،حال آنکه باید برای مسائل ارزی هم ریال تهیه شود که این امر فشار را بر ریال افزایش داده است،لذا امکان کنترل نرخ سود بانکی را سخت تر کرده است.

حسینی هاشمی تقاضا را در مقابل عرضه پول چند برابر توصیف کرد و اظهارداشت: در شرایط فعلی که تقاضا بیش از عرضه است، کاهش مجدد نرخ سود کاهش کار اشتباهی است زیرا مدیریت نرخ سود در شرایط فعلی بسیار مشکل است.

او تاکید کرد: نرخ سود نمی‌تواند شناور باشد، بلکه باید نرخ توسط بازار تعیین شود نه براساس مصوبه و دستورالعمل.
برچسب ها: تدبیر24 سود بانکی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: