ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۹۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۲

واکنش صدای‌آمریکا به ترانه مرگ‌ بر آمریکا

ترانه ضدآمریکایی ساخته‌شده توسط هنرمندان جوان ایرانی، بازتاب گسترده‌ای در داخل و خارج از کشور داشت.
تدبیر24: روزنامه کیهان امروز سه شنبه ۱۴/۰۸/۹۲ نوشت: ترانه «مرگ بر آمریکا» با صدای حامد زمانی و شعر محمد مهدی سیار بعد از گذشت تنها سه روز از انتشار در فضای مجازی، با استقبال گسترده‌ای از سوی کاربران مواجه شد. به طوری که این ترانه در زمانی اندک در صد‌ها سایت و وبلاگ بازتاب یافت. همچنین بسیاری از جوانان در وبلاگ ‌ها و صفحات شخصی خود در اینترنت به تحسین این اثر هنری پرداختند.

اما بازتاب ترانه «مرگ بر آمریکا» از داخل کشور فراتر رفته و واکنش‌هایی را از سوی رسانه‌های غربی در پی داشت. آسوشیتدپرس و صدای آمریکا ازجمله رسانه‌هایی هستند که اخباری را درباره این ترانه روی خروجی خود قرار داده اند. این دو رسانه، به طور تلویحی نسبت به خلق این آثار ابراز نارضایتی کرده و این حرکت را تلاش تندرو‌ها برای افزایش خشم عمومی علیه آمریکا معرفی کردند.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: