ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 26
کد خبر: ۶۹۸۷۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۲

روزانه بیش از هزار نفر در ایران می میرند

 تدبیر24:  سخنگوی وزارت بهداشت ضمن اشاره به آمار موالید و مرگ و میر در کشور، گفت: غالب مرگ‌ها در ایران در بیمارستان رخ می‌دهند و مرگ در بیمارستان یک فرهنگ شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر ایرج حریرچی در نشستی خبری درباره تولدها و مرگ‌ها در کشور با بیان اینکه در سال ۹۴، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تولد در در کشور داشتیم، گفت:بالغ بر ۳۸۵ هزار مرگ نیز در این سال رخ داده است که تعداد مرگ‌های زیر ۷۰ سال ۲۱۲ هزار بوده که ۵۵ درصد از مرگ‌ها را شامل می‌شود. همچنین مرگ زیر ۵۰ سال نیز ۹۸ هزار نفر بود که ۲۵ درصد مرگ‌ها را شامل می‌شود و در مجموع باید این مرگ‌ها کاهش یابد.

وی با بیان اینکه هیچ نظام بهداشتی نمی‌تواند از مرگ جلوگیری کند، ولی باید مرگ زودرس را جلوگیری کند، گفت: روزانه به طور میانگین بیش از ۱۰۰۰ هزار نفر فوت می‌کنند که غالب مرگ در ایران در بیمارستان رخ می‌دهد و این مطالبه به وجود می‌آید که برای هر مرگ به صورت جزئی به آن پرداخته شود و مرگ در بیمارستان یک فرهنگ شده است.

وی افزود؛ در کشورهای دیگر مراکز پرستاری وجود دارد تا مرگ آسان صورت پذیرد، بنابراین برای هر مرگی کمیته مرگ تشکیل نمی‌شود؛ مثلا بیماری مبتلا به سرطان پیشرفته باشد و فوت کند، برای این مرگ کمیته مرگ تشکیل نمی‌شود.
برچسب ها: تدبیر24 مرگ ایران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: