ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۶۹۹۷۵
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۱
آمریکا:

آماده ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه هستیم

  تدبیر24: یک مقام ارشد نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد در صورتی که از واشنگتن درخواست شود، نیروی هوایی کشورش آماده ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه است.

به گزارش ایسنا به نقل از  شبکه خبری روسیا الیوم، دبورا لی جیمز، مقام ارشد غیرنظامی نیروی هوایی آمریکا در سخنرانی تصریح کرد: اگر از آمریکا خواسته شود، نیروهای هوایی آمریکا قادر هستند منطقه پرواز ممنوع یا "منطقه‌ای از این نوع را" در سوریه ایجاد کنند و تجربه کافی برای این مساله را دارند.

وی افزود: ما می‌دانیم که چگونه برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع طرح ریزی کرده و آن را اجرا کنیم. این اقدام بسیار دشوار خواهد بود اما دوست دارم تاکید کنم که اگر از ما این درخواست مطرح شود، این درخواست را با همکاری با شرکایمان و به عنوان طرفی در ائتلاف بین المللی برآورده خواهیم کرد.
برچسب ها: تدبیر24 سوریه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: