ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۹۹۸۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۷

جمعیت ایران 80 میلیونی شد

رئیس انجمن جمعیت شناسی ایران با اشاره به ضرورت مدیریت صحیح برنامه‌های راهبردی تحولات جمعیتی گفت: جمعیت فعلی ایران به 80 میلیون نفر رسیده است.
   تدبیر24: رئیس انجمن جمعیت شناسی ایران با اشاره به ضرورت مدیریت صحیح برنامه‌های راهبردی تحولات جمعیتی گفت: جمعیت فعلی ایران به 80 میلیون نفر رسیده است.

 محمد میرزایی در آیین افتتاحیه هشتمین همایش ملی انجمن جمعیت شناسی ایران که به میزبانی دانشگاه یزد برگزار شد،‌ با بیان این که در حال حاضر بیش از 70 درصد جمعیت کشور 15 تا 64 ساله هستند،‌ اظهار کرد: کشور از نظر جمعیتی در حال سپری کردن طلایی‌ترین دوران خود است.

وی با اشاره به افزایش میزان فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: تدوین و اجرای برنامه‌ریزی‌های راهبردی در راستای ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ التحصیلان دانشگاهی از جمله ضرورت‌های در دستور کار فعلی دولت است.

میرزایی با اشاره به این که در حال حاضر جمعیت ایران به 80 میلیون نفر رسیده است، افزود: این رشد هشت برابری به هیچ عنوان برای اجرای برنامه‌های حمایتی قابل تحمل نیست.

رئیس انجمن جمعیت شناسی ایران مهاجرت را از جمله عوامل تأثیرگذار در بحث تحولات جمعیتی کشور دانست و بیان کرد: مهاجرت، فقط می تواند به عنوان "مسکن" در کاهش رشد شتابان جمعیت کشور عمل کند و درمان قطعی این رشد نیست.

وی در مورد پیامد کاهش زاد و ولد و باروری تصریح کرد: تغییر ساختار جمعیتی شرایط لازم برای افزایش سن جمعیتی در کشور را فراهم کرده است.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: