ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۰۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۸

دولت کنونی مشکلات مالی سنگینی دارد

   تدبیر24:  یادگار گرامی امام با تأکید بر اینکه وجود مشکلات نباید باعث ناامیدی شود، رمز حرکت جامعه به سوی جلو را وجود انتظار و امید به طور توامان دانست.

به گزارش جماران، سید حسن خمینی در دیدار جمعی از مدیران و نمایندگان ادوار مختلف و اساتید دانشگاه استان کرمانشاه با اشاره به بیان مشکلات مختلف این استان توسط حاضران، اظهار کرد: قطعا پس از پیروزی انقلاب کارهای مثبتی صورت گرفته، اما این کارها کافی نبوده و امروز انتظار همگان است که وضع نامناسب معیشت این منطقه و خصوصا امر اشتغال که در این استان و برخی استان های همجوار آن بالاست، بهبود یاید.

وی تأکید کرد: البته دولت کنونی مشکلات مالی سنگینی دارد، ولی این امر دلیل و بهانه مناسبی برای انجام کارهای ممکن نیست؛ چرا که همه امور وابسته به بودجه نیست، بلکه عزم و همت کافی را می طلبد.

سید حسن خمینی با تأکید بر بازگو کردم مشکلات کشور، تصریح کرد: نه تنها بر بیان مشکلات باید تأکید کرد، بلکه حتی شاید باقی ماندن برخی مشکلات به دلیل عدم بازگو کردن آنها بوده باشد؛ اما این کار باید به صورت جمعی بیان و پیگیری شود که در این صورت حتما نتیجه خواهد داد.

وی با تأکید بر اینکه وجود مشکلات نباید باعث ناامیدی شود، رمز حرکت رو به جلوی جامعه را وجود انتظار و امید به طور توامان دانست و گفت: هر وقت کسی ادعا کرد همه چیز مملکت خوب است به سوی نزول حرکت می کند و اگر کسی هم گفت که مشکلات غیرقابل حل است هیچ گاه نمی تواند برای حل آنها حرکتی را آغاز کند.

یادگار امام ادامه داد: ناامیدی سمی مهلک است و همیشه باید امید را به جامعه تزریق کرد؛ در عین حال انتظارات و مشکلات را نیز باید بیان کرد.

وی با اشاره به اجحاف، بی عدالتی، کم همتی، مسائل زیست محیطی مانند خشکسالی، جنگ تحمیلی و... به عنوان مشکلات استان کرمانشاه، به حاضران توصیه کرد: در قالب یک مجموعه متشکل، آفات و آسیب های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و راهکارهای آنها را با مسئولان کشور و دولت در میان بگذارید.

سید حسن خمینی در پایان سخنان خود، استان کرمانشاه را الگوی مناسبی برای زندگی مسالمت آمیز اقوام و مذاهب مختلف توصیف کرد.

در ابتدای این دیدار آقایان حجت الاسلام و المسلمین کمری، لطیف صفری، دکتر امینی و دکتر جهانگیری دغدغه های خود را با یادگار امام در میان گذاشتند.

تأکید بر عمل به قانون اساسی به عنوان میثاق ملی و توجه به اصل  رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه ، در تمام زمینه‌‌های مادی و معنوی توسط دولت، گلایه از بی توجهی به استان کرمانشاه علی رغم تحمل سختی های مختلف در دوران دفاع مقدس، وضعیت نامناسب  درآمد و تولید ناخالص ملی در استان کرمانشاه، کمبود بودجه استانی و... محور سخنان حضار بود.
برچسب ها: تدبیر24 حسن خمینی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: