تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۷۰۱۸۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۵
بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی فرهنگ آغاز شد/تکمیل می شود

سیاستمداران از بازی فرهنگ خارج شوند

جلسه بعداز ظهر مجلس به منظور بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت آغاز شد.
   تدبیر24: در این جلسه پس از هفت دقیقه دفاع وزیر پیشنهادی اموزش و پرورش از برنامه های خود. مجلس بررسی برنامه های رضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی را در دستور کار قرار داد. 

در ابتدا نمایندگان مخالف و موافق به بیان نظرات خود پرداختند. 

سوالات نماینده اصولگرا از صالحی امیری
حجت‌الاسلام والمسلمین حسن نوروزی در مخالفت با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: جای فرزندان شهدا یعنی ایثارگان و جانبازان در میان سه وزیر پیشنهادی خالی است. انتظار این بود یکی از این عزیزان از میان فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران معرفی می‌شدند.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی در مجلس اظهار کرد: مرده باد و زنده باد در پیشگاه خداوند زمانی ارزش دارد که تکلیف شرعی‌مان را انجام دهیم. بینی و بین‌الله به وزرای پیشنهادی به نحوی رای دهیم که در پیشگاه خداوند شرمنده نباشیم.

وی در ادامه نطقش را به طرح سوالاتی از صالحی امیری اختصاص داد و از وی خواست تا به سوالاتش پاسخ دهد.

نماینده مردم رباط کریم در مجلس از وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، پرسید: آقای صالحی امیری برای مبارزه با نفوذ فرهنگی چه برنامه‌ای دارید؟ در برنامه‌های شما چیزی ندیدم. در کتاب «احیای آسمانی» موضوع اشغال مسجدالاقصی حذف شده با این نفوذ چگونه می‌خواهید مبارزه کنید؟ جای ترویج سطح زندگی اسلامی، تقویت بنیان خانواده و اجرای نقشه مهندسی فرهنگی کشور در برنامه‌های شما خالی است، برای این ها چه برنامه‌ای دارید؟ در زمینه تحول فرهنگی در کشور و در وزارت فرهنگ چه برنامه و طرحی دارید؟

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس ادامه داد: اهداف کلان‌تان را اعلام کرده‌اید اما درباره برنامه‌های که این اهداف را تحقق خواهد بخشید هیچ برنامه‌ای اعلام نکرده‌اید. از کانونی ترین معضلات فرهنگی کشور مثل کتاب، سینما، مساجد، دیجیتال و کانون فرهنگی است، برنامه‌های عملیاتی شما در این حوزه‌ها چیست؟ در فرآیند صدور مجوز و به‌روزرسانی نظارت بر فعالیت‌های مضر چه برنامه‌ای دارید؟ برای جلوگیری از سیاسی شدن وزارتخانه و جلوگیری از دخالت سیاست در فرهنگ چه برنامه‌ای دارید؟ همین الان فرهنگ‌سراها به ستاد انتخاباتی تبدیل شده است که نتیجه عکس می‌دهد.

نوروزی با طرح این پرسش که خصوص‌سازی و دولت سازی در حوزه فرهنگ مطرح است، نوع تعاملات فرهنگی در برنامه‌های شما چیست، ادامه داد: وزارت فرهنگ چه برنامه‌هایی برای تهاجم و نفوذ فرهنگی دارد؟ به نگرانی مراجع عظام تقلید چه پاسخی خواهید داد؟ ایران اسلامی عزیزمان دارای ظرفیت‌های دینی و فرهنگی غنی است. در زمینه اوقاف چه برنامه‌ای دارید؟

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی در مجلس افزود: در زمینه اقتصاد فرهنگی و پیگیری صنعت فرهنگ به جای صنعت نفت برنامه عملیاتی دارید؟ البته در این زمینه موضع‌گیری کرده‌اید اما راه‌کار عملیاتی ارائه نداده‌اید. آیا در جهت آموزش‌های عمومی برای افزایش سطح آگاهی‌های مستمر با آموزش و پروش، دفتر تبلیغات و سازمان تبلیغات برنامه‌ای دارید؟ در حوزه شناساندن افکار ایرانی اسلامی به جامعه چه برنامه‌ای دارید؟ برای فضای مجازی و تحقق اهداف رهبری در این حوزه و ساماندهی آن چه برنامه‌ای دارید؟ در حوزه شبکه‌های اجتماعی چه تدابیری دارید؟ چه برنامه‌ای در زمینه اقتصاد مقاومتی دارید؟

رییس‌جمهور یک سرهنگ را برای فرهنگ معرفی کرده است

سید احسان قاضی‌زاده هاشمی در مخالفت با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، گفت: امروز در حالی در این جایگاه مقدس ایستاده‌ام که خدا را شهادت می‌گیرم نیتی جز کمک به فرهنگ این سرزمین ندارم.

نماینده مردم فریمان در مجلس خطاب به هنرمندان، اندیشمندان و هموطنان گفت: آنچه می‌گویم تنها دغدغه فردی‌ام نیست بلکه انعکاس وظیفه نمایندگی در مجلس است. از رویش بی‌فرهنگی در عرصه فرهنگی کشور سخن می‌گویم.

ناظر مجلس در شورای نظارت صدا و سیما، مدعی شد:  اینجانب برخلاف بسیاری  عزیزان از نزدیک دارای سوابق فرهنگی هستم. حال فرهنگ بدتر از آن است که شما از پس آن بر بیایید. مدتهاست عرصه فرهنگ، عرصه سیاست‌بازی و جناح‌بازی آدم‌های غیرفرهنگی شده است و نفس فرهنگ را به شماره انداخته است. مرور برنامه‌های شما نشان می‌دهد دست‌های شما خالی‌تر از آن است که بتوانید دردی از این حوزه دعوا کنید. نمی‌توانم میان عضویت در دادگاه، ارتش و فرهنگ ارتباطی پیدا کنم. رییس‌جمهور یک سرهنگ را برای فرهنگ معرفی کرده است.

وی خطاب به صالحی امیری، پرسید: آیا می‌دانید چرا نوبت برای شما باز شده است؟ آقای جنتی نه شهید کنسرت شد و نه به دلیل توجه دولت به دغدغه مراجع کنار گذاشته شد.  اگر خبر ندارید دلیل برکناری جنتی را بعدا به اطلاع شما می‌رسانم. شما خود را چقدر متخصص‌تر از جنتی می‌دانید؟ شما کتاب‌هایی را برای خود منتشر کرده‌اید که بیشتر شبیه کتاب‌سازی است. شما با کدام جرات کتاب «نظریه‌های فرهنگی» را نوشته‌اید؟ کتاب «دانستی‌های یک رایزن فرهنگی» را از کجا آورده‌اید؟ درسش را خوانده‌اید  یا  تجربه‌ای رایزن فرهنگی را داشته‌اید؟

قاضی زاده هاشمی مدعی عضویت صالحی امیری در وزارت اطلاعات و مخفی کردن این مسئله توسط او شد و خاطرنشان کرد: آیا سربازی گمنامی شما خدای نکرده باعث سرشکستگی شما بود که از نمایندگان مجلس مخفی کردید؟ «برادر سیدرضا فلاح» این اسم مستعار شماست. ما دست سربازان گمنامی که برای خدمت به مردم وارد می‌شوند را می‌بوسیم. آیا واقعا سربازی گنام را از قلم انداختید یا فکر کردید که نمایندگان حواس‌شان نیست؟ وقتی یک نویسنده یا فیلم‌ساز برای دریافت مجوز سراغ شما به وزارت فرهنگ و ارشاد بیاید آیا به جای موافقت و صدور مجوز، دنبال پرونده‌اش در وزارت اطلاعات می‌گردید؟ آیا دستورها و توصیه‌های بی‌قاعده را برای ممیزی‌ها انجام می‌دهید؟ اگر بر فرض رییس‌جمهور نامه نوشت که فلان بخش فیلم را سانسور کنید چه می‌کنید؟

نماینده مردم فریمان در مجلس خطاب به وزیر پیشنهاد فرهنگ و ارشاد اسلامی، پرسید: با کدام جنبه یا چهره شما روبرو هستیم؟ گفتید دفتر حوزه علمیه را می‌خواهید در دفتر وزارتی راه بیندازید، قسم حضرت عباس را باور کنیم یا آن یکی دیگر را؟ در جایی کنسرت را مساوی مشروب الکلی دانسته‌اید، شما باید از افرادی که برای اعتلای موسیقی پاک ایران، تلاش می کنند عذرخواهی کنید.

تیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از استعلامی که از نادران و توکلی انجام داده سخن گفت و افزود: بنده از نادران استعلام کردم مبنی بر اینکه صالحی امیری معذرخواهی کرده یا توبه‌نامه نوشته اما ایشان این مسئله راتکذیب کرد. درباره پرونده دکتر توکلی نیز با وضعیت مشابهی روبرو هستیم.

تحصیلات صالحی امیری ربطی به وزارت فرهنگ ندارد

حجت‌الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنور که در مخالفت با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی صحبت می کرد گفت:‌افرادی صحبت کردند و گفتند آنهایی که معرفی شدند فیلتر های تائیدی و قانونی را طی کرده اند لذا میزان قانون است و آنچه که گفته می‌شود هم اگر کسی مشکلی داشته باشد مجاری قانونی باید نسبت به آن‌ها برخورد می کرد.

وی افزود: امروز شاهد بودیم که  در بیانات برخی ناطقین بسیار افرادی را محکوم کردند که در هیچ مرجع قانونی حتی یک برگ حکم علیه آن‌ها صادر نشده است لذا طبق منطقی که حاکم می‌شود باید یک منطق جاری باشد در جلسه. با یک بام و دو هوا نمی شود در مورد مسائل قضاوت کرد.

این نماینده مجلس ادامه داد: کسی می گفت اگر وزیر رای اعتماد نگیرد چه می‌شود ؟ سه ماه وزارت خانه فشل شده و سرپرست معرفی می‌شود کجای قانون گفته شده که رئیس‌جمهور باید لج کند و کسی را معرفی کند . بله می‌تواند از فرصت سه ماه هم استفاده کند ، راه باز است. دولت همین فردا می‌تواند گزینه های خود را معرفی کند . این منطق نمی تواند درست باشد.

ذوالنور افزود: کسانی که گفتند تغییر در این سه وزارت خانه نشانه ولایت مداری است ، ما منکر نیستیم اما رهبری بارها به مسائل اقتصاد و معیشت جامعه تاکید داشته اند که این در اولویت قرار دارد و ما باید در راستای بهبود اقتصادی تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه امام (ره) فرمودند میزان حال فعلی افراد است اظهار کرد: امروز افراد ر ا بر اساس نیازهای روز باید بسنجیم . اگر چیزی گفته می‌شود نفی گذشته و نابسامانی نیست.  این منطق که خود را نادیده بگیریم به خاطر دیروز از نظر شرعی و تاریخی صحیح نیست. قاتلین امام حسین (ع) از شام و بلاد کفر نیامدند کسانی بودند که پشت سر علی (ع) نماز خوانده بودند.

وی با اشاره به جلسه فراکسیون روحانیون مجلس با سه وزیر پیشنهادی اظهار کرد: بنده ابتدا قصد مخالفت نداشتم حتی به خود وزیر پیشنهادی هم گفتم و یادآور شدم که در دوران فتنه صالحی امیری با هشت نفر دیگر به وزیر اطلاعات وقت( محسنی اژه‌ای ) نامه نوشته ام و این نامه بعد از خطبه های رهبری در تاریخ 29/ 3 /88 بوده است. ابتدا آقای صالحی امیری منکر نامه شدند بعد که ما اصرار کردیم گفتند تعرضی به نظام و ولایت و تائیدی بر فتنه در این نامه نبوده است.

نماینده مردم قم در مجلس ادامه داد: اما پس از جلسه بنده به نامه دسترسی پیدا کردم و آن را بررسی کردم و کاملا برخلاف آن چیزی بود که به من گفتند لذا احساس کردم که امروز باید وظیفه خود بدانم که در مخالفت صحبت کنم.

ذوالنور ادامه داد: سکوت خواص در فتنه پاشیدن بذر تردید به سرزمین دل های مردم است. امروز فرمودند فتنه کی تمام می‌شود؟‌بنده عرض می‌کنم تا زمانی که فتنه گرها در مسیر فتنه وجود دارد و تا زمانی که موضع شان مشخص نباشد این مسئله وجود دارد.

وی تاکیدکرد: چرا اصرار داریم از حافظه تاریخی این مسئله را تنزل دهیم و حد یک اعتراض انتخاباتی برسانیم؟ چرا از حقایق فرار می کنیم بر روی چه چیزی سرپوش می گذاریم؟ مگر می‌شود در چنین وضعیتی بی تفاوت باشیم؟ در دوران فتنه کدام رسانه دشمن سراغ دارید که با تمام امکانات در کوبیدن خط امام (ره) ورود نکرده باشد؟

وی افزود: اگر می گوییم فصل الخطاب رهبری است چرا باید از خطبه رهبری چنین نامه ای نوشته شود؟

ذوالنور ادامه داد: صالحی امیری به همراه هشت نفر دیگر در آن زمان به وزیر اطلاعات وقت نامه نوشتند که بر اساس این سه مورد وظیفه شناسی و دشمن شناسی و رویکرد خودی و غیرخودی را زیرسوال بردند . در صفحه ای از این نامه آمده است که به هیچ دلیل و منطقی مردم اگر حس کنند به هویتشان بی حرمتی شده به آن‌ها حمله می‌کنند. چرا باید از کسانی که بانک ها را آتش زدند؟ چادر از سر زن مردم برداشتند، دفاع شود؟ ا گر زیر سوال بردن خودی مطرح است ، اسم این را چه باید گذاشت؟

وی در ادامه اظهار کرد: در بخش دیگری از این نامه گفته شده که با امام خرداد ۴۲ ،‌ بهمن ۴۷ و امام سالهای جنگ بیعت می کنیم. این حضرات در نامه ۹ صفحه ای حتی یک جا از حمایت رهبری یاد نکردند .

نماینده قم در مجلس در پایان اظهار کرد: وزارت ارشاد ، ارشاد و اسلامیت است اما تحصیلات صالحی امیری ربطی به وزارت فرهنگ ندارد.

صالحی امیری سرمایه فرهنگ و هنر است
 نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی که به عنوان موافق وزیر پیشنهادی ارشاد اسلامی سخن می گفت تصریح کرد: در حوزه اهداف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به سبقه فرهنگی کشور توجه کرد و باید آگاهی و دانش کافی در این حوزه را داشت و برنامه های آقای صالحی امیری نشان دهنده شناخت ایشان از مسائل فرهنگی و اهتمام به تحقق اهداف کلان فرهنگی در کشور است.

وی افزود: در حوزه نظارت حرکت بر مدار قانون با معیار عدالت سرلوحه برنامه های ایشان است و در زمینه سیاست های حمایتی نیز عدالت به جای برخی مصالح از شاخص ها و برنامه های پیشنهادی ایشان برای وزارت ارشاد است.

وی با بیان اینکه من برخلاف منتقدین سابقه امنیتی ایشان را یک نقطه مثبت می‌دانم گفت: آشنایی ایشان به شرایط فرهنگی و امنیتی می تواند در جهت امنیت فرهنگی متاثر از شناخت محدودیت‌ها و تنگناها و البته فرصت‌ها موثر باشد تا بتوان در جامعه فرهنگی آرامش و ثبات ایجاد نمود. همچنین شناخت مطلوب ایشان نسبت به مسائل و نیازهای فرهنگی نیز کارساز است و در کنار این موضوع که ایشان به امنیت یک نگاه فرهنگی دارند این نکته نیز می تواند موثر و مطلوب باشد.

وی ادامه داد: آقای صالحی امیری سرمایه فرهنگ و هنر است و اهل ذوق و علاقه‌مند به شعر و موسیقی هستند و در کنار این ویژگی‌ها ایشان یک شخصیتی کتاب‌شناس و مولف است و در سوابق خود در این حوزه عملکرد مطلوب و خوبی داشته اند.

تابش تاکید کرد: بردباری، ادب و آرامش از ویژگی‌های شخصی ایشان است و سابقه خوب ایشان در کتابخانه ملی و عملکرد مطلوب ایشان در عرصه فرهنگ باعث ایجاد تحولی در کتابخانه ملی شده است و امیدواریم حضور ایشان در عرصه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تداوم بخش این موفقیت‌ها باشد.

به گزارش ایسنا، تابش در بخشی از صحبت‌های خود با اشاره به نامه‌هایی که از سوی نقوی حسینی و ذوالقدر تقدیم رئیس مجلس شد گفت: من از آقای لاریجانی می‌خواهم این نامه‌ها را منتشر کند و اگر طبقه بندی ندارد آنها را در اختیار نمایندگان قرار دهد تا نمایندگان خود درباره آنها قضاوت کنند و اگر طبقه‌بندی نیز دارد چگونه است که این آقایان به آن دسترسی داشته‌اند؟

که در پاسخ به این موضوع لاریجانی تاکید کرد: این نامه‌ها طبقه بندی ندارد و در اینترنت نیز موجود اند.

در ادامه نماینده مردم بندرعباس نیز که از بخشی از وقت نماینده مردم اردکان برای موافقت با وزیر پیشنهادی ارشاد استفاده می کرد گفت: ملاک و معیار همه ما باید منطق و قانون باشد و در چارچوب حق و عدالت و انصاف حرف بزنیم و از این مسیر خارج نشویم و با توجه به اینکه فرهنگ عرصه گسترده‌ای است تلاش کنیم که در جهت رفع دغدغه های اساسی جامعه در این حوزه حرکت کنیم.

وی در ادامه با اشاره به نامه ای که ذولنور نماینده مردم قم در رابطه با صالحی امیری به آن اشاره کرده بود گفت: ۵ یا ۶ شبهه مطرح شده بود که مدارکی در رابطه با آنها به دست آمده که اثبات کننده ادعای آقای صالحی امیری است.

آشوری افزود: در کنار نامه های دیگری که علیه آقای صالحی مطرح شده نامه ای دیگری هم هست که اگر مطرح نشود ظلم در حق ایشان است.

صالحی امیری: سیاستمداران از بازی فرهنگ خارج شوند
وزیر پیشنهادی با بیان اینکه برای اولین بار نظام فرهنگی را آسیب شناسی کردند گفت:‌ اگر به من اعتماد کنید در خدمت فرهنگ، هنر و اصحاب فرهنگ خواهم بود و اگر مسئولیت ندهید باز هم در خدمت فرهنگ هستم.

به گزارش ایسنا،‌ سید رضا صالحی امیری در جلسه علنی نوبت عصر امروز (سه شنبه) در جریان بررسی صلاحیتش در مجلس ضمن قدردانی از رئیس‌جمهور برای معرفی به مجلس و تشکر از موافقان و مخالفان گفت:‌ فرهنگ به مثابه اکسیژن در فضای جامعه است و فرهنگ می‌تواند تمام انسان‌های تشنه را سیراب کند. فرهنگ رود جاری دائمی برای تعالی فضیلت انسان ها است.

وی با بیان ایکه فرهنگ چهار جلوه اساسی انسجام، شخصیت سازی، هویت بخشی و  سازگاری را به دنبال دارد، گفت:‌جامعه فرهنگی جامعه ای است که در آن انسجام حکمفرما است و انسان‌ها شخصیت والایی دارند. انسان‌ها با یکدیگر سازگارند و از این منظر مقام معظم رهبری تعبیر زیبا را فرمودند که فرهنگ هویت ملت است و همه چیز مترتب به فرهنگ است. فرهنگ اقتصاد، حاشیه و ذیل سیاست نیست در واقع اقتصاد سیاست، حاشیه و ذیل فرهنگ هستند که باید به این مسئله توجه کرد. نمی‌توان فرهنگ را از عرصه‌های دیگر منفک کرد که با این نگرش و گفتمان رهبری باید فرهنگ را معرفی کرد.

صالحی امیری با اشاره به سابقه کاری و فعالیت هایش گفت: نزدیک به ۲۰ سال از عمرم را صرف مطالبات فرهنگی، اجتماعی کردم. دورانی پر افتخار در دستگاه امنیتی بودم که مطالبات فرهنگی رسانه ای از وظایف دائمی ما بود. برای اولین بار نگاه نرم افزاری از دید امنیتی را انجام دادیم و با تاسیس ۱۰ مرکز مطالعاتی تلاش شد نگاه نخبگان،  اندیشمندان و هنرمندان در تصمیمات امنیتی دخیل شوند.

وی با اشاره به فعالیتش در کتابخانه ملی گفت:‌ در دوره سه ساله حضورم در کتابخانه ملی گفت‌وگوی فرهنگی را در کشور نهادینه کرده و با نخبگان این پیام را دارم که با گفت‌وگو می توان مشکلات را حل کرد. ریشه گفتگو مباحثه است و که مباحثه ثمره حوزه علمیه است.

 وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه اظهار کرد: من برای اولین بار نظام فرهنگی را آسیب شناسی کردم و ۴۳ آسیب را در آن برشمردم. همچنین ۲۳ آسیب را در ارشاد شناسایی کردم و شناخت نسبی از زمینی دارم که می خواهم روی آن قدم بگذارم.

وی افزود: ما در نظام فرهنگی زندگی می کنیم که مجموعه نهادها،‌ ساختارها و قوانین و روابط حاکم بر آن است. گفتمان غالب در این زمینه ، گفتمان مقام معظم رهبری است که نفی تحجر ، تصلب و جزم اندیشی از یک سو و  نفی ولنگاری فرهنگی از سوی دیگر و در واقع آزاداندیشی فرهنگی را پیگیری می‌کند. در ذیل این گفتمان، گفتمان آقای روحانی قرار دارد که در پایه اعتدال، عدالت، عقلانیت و دیانت فرهنگی استوار است.

صالحی امیری یادآور شد:‌ روح فرهنگ در جامعه ایران باید دینی باشد . همه حوزه های فرهنگ باید چارچوب های دینی را پاس بدارند و کسی نمی‌تواند از مرزهای دینی عدول کند. ما در یک نظام فرهنگی زندگی می کنیم که ملک مشاع است. یک ضلع آن سیاستگذاری فرهنگی است که بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار دارد، یک ضلع مجلس، یک ضلع روحانیت،‌ مراجع و ائمه جمعه،‌ یک ضلع نهادهای عمومی مثل دانشگاه آزاد،‌ شهرداری‌ها، سازمان تبلیغات و ضلع دیگر نهادهای مردمی هستند. وزیر باید بداند که باید تعامل، سازگاری و همگرایی را در دستور کار قرار دهد.

وی با بیان اینکه اگر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نتواند با منظومه فرهنگی در جامعه سازوگار باشد دچار چالش می‌شود گفت:‌ اولین کار من در وزارت ارشاد در ۹ ماه آینده ایجاد ثبات و آرامش در محیط فرهنگی است چرا که توسعه در بستر اغتشاش و تنش شکل نمی‌گیرد. اصلاح طلب و اصولگرا، ولایتمدار و معتدل همه زیر سقف ولایت و انقلاب اسلامی و در یک دایره قرار دارند.

صالحی امیری با تاکید بر اینکه وزارت ارشاد نباید وارد عرصه کار سیاسی شود ، ادامه داد: غیرسیاسی کردن حوزه فرهنگ از جمله مسائلی است که آن را پیگیری می‌کنم. انتقال بازی از زمین سیاست به فرهنگ از مسائل مهم است و سیاستمداران باید از بازی فرهنگ خارج شوند که لازمه آن انسجام و تعامل است.

وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با بیان اینکه انسجام و تعامل با خرده فرهنگ ها از مهمترین راهبردهای وی خواهد بود،  گفت: ما بدون درک یکدیگر نمی‌توانیم با هم همکاری کنیم. اقوام ایرانی واقعیت های این سرزمین هستند و ما نباید این سرمایه‌ها را انکار کنیم ما باید تنوع فرهنگی را به رسمیت بشناسیم وبدانیم همه زیر فرهنگ بزرگ ایران اسلامی زندگی می‌کنند. ما ضمن اعلام وفاداری به فرهنگ ملی،‌ تنوع فرهنگی را به رسمیت می شناسیم و می گوییم حق اقوام است که آنطور که فکر می‌کنند بیندیشند،  به زبان خود سخن بگویند و با آداب و رسوم خود پایبند باشند.

ادامه دارد...
برچسب ها: تدبی24 مجلس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: