ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۰۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶

واکنش حماس به انتخاب میشل عون

 تدبیر24:  جنبش مقاومت اسلامی (حماس)، انتخاب عماد میشل عون به عنوان رییس جمهوری جدید لبنان را به ملت این کشور تبریک گفت.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، علی برکه نماینده حماس در لبنان با صدور بیانیه ای گفت: امیدواریم رییس جمهوری جدید لبنان، این کشور را به ساحل امن، آرامش و شکوفایی رهبری کند.
وی همچنین برعلاقه مندی حماس به آشتی داخلی در لبنان و ایجاد بهترین روابط میان ملت های لبنان و فلسطین تاکید کرد.

نمایند حماس خاطرنشان کرد که ما قدرت و اقتدار لبنان را باعث تقویت مساله فلسطین می دانیم و از این رو بر حمایت خود از یکپارچگی، امنیت و ثبات این کشور تاکید می کنیم.

وی خواستار ادامه حمایت از ملت و آرمان فلسطین در محافل عربی و بین المللی و نیز تقویت پایداری این ملت تا تحقق اهداف و آرمان هایش از جمله آزادی سرزمین فلسطین از چنگال اشغالگران صهیونیست و بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین خود شد.

این مقام فلسطینی میشل عون را به ارزیابی جامع وضعیت سیاسی، انسانی، اجتماعی، حقوقی و امنیتی فلسطینیان در لبنان و رسیدگی در جهت تامین یک زندگی آبرومندانه و شرافتمندانه برای آنان تا زمان بازگشت شان به سرزمین فلسطین فرا خواند.

ژنرال میشل عون روز دوشنبه با رأی 83 نماینده از مجموع 127 نماینده پارلمان لبنان به عنوان سیزدهمین رئیس جمهوری لبنان انتخاب شد.

وی بلافاصله پس از انتخاب و ادای سوگند، صحن پارلمان را ترک و با ورود به کاخ ریاست جمهوری (بعبدا) فعالیت های خود را آغاز کرد.

ژنرال عون در نخستین دستور خود از دولت کنونی خواست تا تشکیل دولت جدید به کار خود ادامه دهد. 
برچسب ها: تدبیر24 حماس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: