ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۷۰۲۲۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۹

ارتش عراق وارد موصل شد

   تدبیر24:  نیروهای ویژه ارتش عراق که درگیر نبردی سنگین با داعش هستند، از شرق وارد محدوده شهر موصل شده‌اند.

به گزارش بی بی سی، داعش با استفاده از خمپاره، نارنجک و سلاح سبک و انجام عملیات انتحاری با خودروهای بمبگذاری شده تلاش می کنند جلوی پیشروی نیروهای ارتش را بگیرند.

هواپیماهای ائتلاف به رهبری آمریکا در حمایت از نیروهای ارتش عراق چند حمله هوایی به مواضع داعش انجام داده اند.

حیدر عبادی، نخست وزیر عراق پیشتر به پیکارجویان داعش هشدار داده بود که تسلیم شوند وگرنه کشته خواهند شد.

او که در یک پایگاه هوایی در شمال عراق حاضر شده بود و لباس نظامی به تن داشت، گفت که نیروهای دولتی از تمام جهات به سوی موصل پیشروی می کنند و "سر مار را قطع خواهند کرد".

در روستای بزوایا که روز دوشنبه به تصرف ارتش عراق در آمد، مردم به تدریج از خانه های خود خارج می شوند، ریش هایشان را می تراشند و از "آزاد شدن" پس از دو سال زندگی تحت حکومت داعش ابراز شادمانی می کنند.

آنها می گویند که ذخیره آب و غذایشان رو به پایان بوده است.

یک فرمانده عراقی به بی بی سی گفت که سربازانش خانه به خانه جلو می روند تا تله های انفجاری را خنثی کنند و مطمئن شوند که پیکارجویان در خانه ها کمین نکرده باشند.

خبرنگار بی بی سی می گوید که دیگر نشانه ای از خروج مردم موصل از این شهر دیده نمی شود. تخمین زده می شود که هنوز حدود یک میلیون غیرنظامی در این شهر زندگی می کنند.
برچسب ها: تدبیر24 موصل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: