ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹

در منطقه یورو چه خبر است

بر اساس گزارش اداره آمار اروپا (یورواستات) میزان بیکاری در کشورهای منطقه یورو در ماه ژوئن برای چهارمین ماه متوالی همچنان بالا بوده و به ۱۲.۱ درصد رسیده است.
یورواستات اطلاعات جدیدی درباره میزان بیکاری در منطقه یورو منتشر کرد. منطقه یورو از آوریل ۲۰۱۱ تاکنون به طور مداوم با افزایش میزان بیکاری مواجه بوده است.
رقم ۱۲.۱ درصد به معنای آن است که شمار افراد بیکار در منطقه یورو بیش از ۱۹ میلیون نفر است.
علاوه بر این، این اطلاعات نشان می‌دهد میزان بیکاری جوانان در منطقه یورو در ماه ژوئن به ۲۳.۹ درصد افزایش یافته است. این رقم در ماه می، ۲۳.۸ درصد بود.
جوانان زیر ۲۵ سال اروپایی بیشترین ضربه را از بحران مالی در منطقه یورو متحمل شده‌اند و میزان جوانان بیکار در یونان ۵۸.۷ درصد و در اسپانیا ۵۶.۱ درصد است.
طبق گزارش یورواستات، اتریش و آلمان از کمترین میزان بیکاری در منطقه یورو برخوردارند و یونان و اسپانیا نیز همچنان بالاترین میزان بیکاری در این منطقه را به خود اختصاص می‌دهند.
«سازمان همکاری و توسعه اقتصادی» در ۱۶ جولای اعلام کرد افزایش میزان بیکاری در منطقه یورو تا حدی ادامه می‌یابد که تا پایان سال ۲۰۱۴ به یک رکورد جدید یعنی ۱۲.۳ درصد برسد.
اقتصاد اروپا در سال ۲۰۰۸ در بحران مالي فرو رفت. ناتواني در پرداخت ديون در حال حاضر کشورهايي نظير يونان، ايتاليا، پرتغال، ايرلند و اسپانيا را تهديد مي‌کند.
پرس تی وی: بحران فزاینده بدهی دولت‌هاي اروپايي را به اتخاذ تدابير سختگيرانه رياضتي و اصلاحات شديد اقتصادي وادار کرده است. اين اقدامات رياضتي به وقوع ناآرامي اجتماعي و اعتراضات گسترده در بسياري از کشورهاي عضو اتحاديه اروپا منجر شده است.
منبع:جام نیوز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: