تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 10
کد خبر: ۷۰۳۰۷
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۰

سمت و سوی تغییرات در دولت

  تدبیر24:  تغییرات کابینه مردم را نسبت به سرعت گرفتن روند تغییرات امیدوار کرده است. مردمی که از وزرا انتظار دارند همین چند ماه پیش رو را هم از دست ندهند و روندهای معیوب را اصلاح کنند و کشور را به مسیر درست هدایت کنند. در همین باره گفتگویی را با فعالین سیاسی و فرهنگی ترتیب دادیم.

احمد شیرزاد درباره نتیجه تغییر وزرا در گفتگو با فرارو گفت: تغییر وزرا در کوتاه مدت تغییری را ایجاد نخواهد کرد؛ اما جامعه نسبت به برخی از این سه وزارتخانه‌ای که وزیر آنها روز گذشته تغییر کرد حساسیت بیشتری دارد؛ وزارت ورزش یکی از آنهاست. وزارتخانه‌ای که رسانه‌های متعدد ورزش اخبار آن را منعکس می‌کنند و به همین خاطر خیلی زود نتایج و ابعاد تصمیماتش در جامعه منتشر می‌گردد.

احمد شیرزاد گفت: مهمترین خواست جامعه ورزشی از وزارت ورزش و جوانان حفظ استقلال فدراسیون‌ها و باشگاه‌ها است که امیدوار هستم این مسئله به سرعت به چشم  علاقمندان به ورزش بیاید.

این فعال سیاسی در ادامه با پرداختن به تغییرات احتمالی در وزارت ارشاد گفت: امیدوارم خط و مشی کلی آقای جنتی در وزارت ارشاد دنبال شود. وی در همین رابطه افزود: باتوجه به اشرافی که آقای صالحی به مسائل این وزارتخانه دارند به نظر می‌رسد روزهای خوبی در انتظار این وزارتخانه باشد.

شیرزاد در همین رابطه افزود: اهل فرهنگ انتظار حمایت دارند و توقع دارند که عرصه برای اجرای سیاست‌های فرهنگی و هنری با در نظر گرفتن اصول فنی و تخصصی هر رشته باز شود.

به عقیده این فعال سیاسی، کار برای وزارت آموزش و پرورش پیچیده‌تر است و این به ساختار این وزارتخانه بر می‌گردد.

 از نظر احمد شیرزاد، وزیر این وزارتخانه زمانی تغییر کرد که یک ماه از سال گذشته و تمامی مدیران ارشد و مناطق و مدارس فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و لذا امکان جابجایی و تغییر آنها وجود ندارد وی ضمن یادآوری این مشکل به فرارو گفت: سال تحصیلی شروع شده است لذا هر اتفاقی بخواهد بیافتد خودش را یک سال دیگر نشان خواهد داد و سیاست‌های کلی تنظیم شده است.

احمد شیرزاد به مدیران آموزش و پرورش توصیه می‌کند که رویکردهای کمی را کنار گذشته و به سمت کیفی‌گرایی برود. وی در همین رابطه اضافه می‌کند: این وزارتخانه همیشه صادرات نیرو داشته است و مدیران موفقش در سایر بخش‌های مدیریتی کشور فعال شده‌اند ولی باید تلاش شود تا این نیروهای کارآمد حفظ شوند.

 وی در ادامه تاکید کرد: امروزه ما نه تنها در اغلب نقاط کشور کمبود مدرسه نداریم بلکه در برخی مناطق با مازاد مدرسه مواجه هستیم لذا باید آموزش و پرورش از کمیت‌گرایی به سمت کیفیت‌گرایی تغییر سیاست دهد. 

وی درباره روش‌های کیفیت‌گرایی به ذکر مثالی بسنده کرد و گفت: برای حرکت به سمت کیفیت گرایی باید به سمتی حرکت کنیم که ساعت کار معلمی به گونه‌ای تنظیم شود تا مطالعه بخشی از شغل معلمان تلقی شود، معلمی که 24 ساعت در مدرسه کار می‌کند می‌تواند 4 ساعت را به ارتقا کیفی روش آموزشی خود اختصاص دهد.

وی در پایان به فرارو گفت: از مشکلات جدی آموزش و پرورش این است که از امکانات و منابعش به خوبی استفاده و بهره ‌برداری نمی‌کند؛ در حالیکه باید جلوی این رویه غلط را گرفت و تمهیداتی را در نظر گرفت تا پول و سرمایه‌های کشور هدر نرود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: