ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۰۳۳۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸

هیلاری کلینتون و داعش از یک منبع کمک مالی می‌شوند

تدبیر24: موسس وبسایت افشاگر ویکی لیکس در مصاحبه‌ای افشا کرد که کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و داعش از یک منبع مالی تغذیه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، جولیان آسانژ، موسس وبسایت افشاگر ویکی لیکس در مصاحبه‌ای با خبرگزاری راشاتودی گفت: هیلاری کلینتون، کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از جان پودستا، مشاور باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا خواسته بود تا به عربستان و قطر که به داعش کمک مالی می‌کنند، فشار وارد آورد.

آسانژ گفت: به عقیده من افشای این نامه‌ها و ایمیل‌ها متعلق به هیلاری کلینتون بسیار مهم هستند. تحلیلگران و حتی دولت آمریکا حالا می‌دانند که برخی از اشخاص برجسته سعودی به داعش کمک می‌کنند و از این گروه تروریستی حمایت مالی به عمل می‌آورند و این پادشاهان از پول نفت برای سرپوش گذاشتن بر روی کارهای خود استفاده می‌کنند تا به آنچه می‌خواهند، برسند. اما ایمیل های افشا شده نشان داد که دولت ریاض و دولت قطر به داعش کمک می‌کنند.

آسانژ در این مصاحبه که در ساختمان سفارت اکوادور در لندن صورت گرفت، در پاسخ به سوالی درباره این مساله که عربستان، قطر، مراکش و بحرین به ویژه دو کشور نخست به بنیاد کلینتون کمک مالی می‌کنند، گفت:‌ در دوران وزارت خارجه هیلاری کلینتون، توافق‌نامه‌های فروش گسترده سلاح به عربستان امضا شده است که بزرگترین توافق محسوب می‌شود و ارزش آن بیش از 80 میلیارد دلار است.

موسس وبسایت ویکی لیکس همچنین گفت: کشورهایی که نامشان برده شد بزرگترین و اصلی ترین کمک‌کننده‌های مالی به بنیاد کلینتون هستند.

آسانژ در پاسخ به سوالی درباره اتهامات گسترده علیه وی و وبسایش در افشاگری و کار کردن به نفع دونالد ترامپ، کاندیدای جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، این اتهامات را بی پایه و اساس خواند و گفت: تحلیل من این است که ترامپ نمی‌تواند در این انتخابات پیروز شود. بانک‌ها، کمپانی‌های تسلیحات سازی، پول‌های خارجی و نهادهای اطلاعاتی همگی از هیلاری کلینتون حمایت می‌کنند و شانسی برای پیروزی ترامپ نیست. حتی رسانه‌ها و خبرنگاران هم از هیلاری کلینتون حمایت می‌کنند.
منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: