ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۰۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۱

اف‌بی‌آی علیه کلینتون اعلام جرم می‌کند

تدبیر24:  بر اساس برخی گزارش‌های منتشره، بررسی پلیس فدرال امریکا (اف‌بی‌آی) از بنیاد کلینتون «احتمالاً» به اعلام جرم علیه هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری، منجر خواهد شد.

به گزارش پرس تی وی، شبکۀ فاکس‌نیوز روز چهارشنبه به نقل از «منابع مطلع» گزارش داد اف‌بی‌آی از یک سال گذشته تاکنون مشغول بررسی سوءاستفاده خانوادۀ کلینتون از بنیاد خانوادگی‌شان است.  بر اساس گزارش‌ها، هیلاری کلینتون متهم شده که در ازای دریافت پول از اشخاص و سازمان‌های مختلف، از نفوذش برای کمک به آن‌ها استفاده کرده‌است. 

این گزارش به نقل از منابع آگاه می‌افزاید اف‌بی‌آی «مدارک» زیادی جمع‌آوری کرده‌است و هر روز «اطلاعات جدیدی» در این باره کشف می‌شود.

بر اساس این گزارش، اسناد منتشرشده از سوی وب‌سایت افشاگر ویکی‌لیکس و ایمیل‌های دریافتی از منابع دیگر، مبنای بررسی‌های جدید اف‌بی‌آی قرار بوده‌است.

بنیاد کلینتون، که در سال 2001 از سوی بیل کلینتون، رئیس‌جمهور پیشین امریکا، راه‌اندازی شد، بارها به دریافت پول برای استفاده از نفوذ سیاسی‌ متهم شده‌است.

ایمیل‌های افشاشدۀ افراد نزدیک به هیلاری کلینتون مانند جان پودستا، رئیس ستاد انتخابات او، حاکی است در دورۀ تصدی هیلاری کلینتون بر وزارت خارجۀ امریکا، بنیاد کلینتون با این وزارتخانه ارتباطات نزدیکی داشته‌است.

این اخبار در حالی منتشر شده‌است که یک پروندۀ جنجالی دیگر هیلاری کلینتون، که مربوط به استفادۀ او از یک حساب ایمیل  شخصی برای مکاتبات الکترونیکی‌اش است، بار دیگر به جریان افتاده‌است. 

جیمز کومی، رئیس اف‌بی‌آی، روز جمعه (7 آبان) از آغاز دور جدیدی از تحقیقات دربارۀ ارسال ایمیل‌های کلینتون از یک ایمیل شخصی خبر داد.

قرار است اف‌بی‌آی حدود 650 هزار ایمیل به دست‌آمده از یک رایانۀ شخصی را مورد بررسی قرار دهد.

کلینتون و دیگر مقامات حزب دموکرات از تصمیم اف‌بی‌آی بسیار نگران هستند. هری رید، رهبر اقلیت مجلس سنای امریکا، با ارسال نامه‌ای به کومی گفت این تصمیم به نفع حزب جمهوری‌خواه است و ممکن است نتیجۀ انتخابات را عوض کند.
برچسب ها: تدبیر24 اف بی آی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: