آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰

نشر افق در شبکه مویرگی چیترا

طی قرارداد که با شرکت چیترا و نشر افق منعقد گردید ، نشر افق وارد شبکه فروش مویرگی چیترا شد .
به گزارش خبرگزاری برنا به نقل از روابط عمومی شرکت چیترا،طی قرارداد که با شرکت چیترا ونشر افق منعقد گردید ، نشر افق وارد شبکه فروش مویرگی چیترا شد .

خاتمی با بیان اینکه بزرگترین مشکل بازار کتاب در ایران نبود حلقه های ارتباطی است تا آثار مکتوب را از محل تولید به دست مخاطبان برساند اظهار کرد : شرکت چیترا با شناسایی جامعه هدف کتاب های منتشر شده یا لوح های فشرده ای که از سوی ناشران و تولید کنندگان محصولات فرهنگی به دست نمایندگانش در استان ها می‌رسد ،اقدام به توزیع می‌کنند .

وی در خصوص تاریخچه افق گفت : نشر افق در سال 1369 تاسیس شدو.قریب بر 12 سال کتاب‌های کودک و نوجوان منتشر می کرد . از سال 1381 نشر افق فعالیت خود را با انتشار ادبیات بزرکسال گسترش داد و تا امروز بیش از 1100 عنوان کتاب به جامعه فرهنگی تقدیم کرده است . نشر افق تاکنون سه بار به عنوان ناشر برگزیده کشوری در حوزه کودک و نوجوان و چهار دوره به عنوان برگزیده شرکت کننده نمایشگاه کتاب تهران انتخاب شده است .

مدیر روابط عمومی شرکت چیترا گفت : اولویت اجرای این طرح در استان ها و به ویژه مناطق محروم جنوب و جنوب شرقی کشور است و این طرح تاکنون در استان های گلستان ، مازندران ، کرمانشاه ، فارس و بوشهر در حال انجام است که تا پایان سال در کل کشور اجرا خواهد شد .

خاتمی درباره اولویت توزیع کتاب از سوی این شرکت عنوان کرد : این شرکت آثار مکتوب را از طریق ناشران و تولیدکنندگان محصولات فرهنگی دریافت می‌کند و نسبت به توزیع آثار در کشور اقدام می‌کند .

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: