ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۰۵۹۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۷
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در گفتگو باتدبیر24 :

فقط به روحانی فکر می کنیم

ما چوب تفرقه را در سال 1384 خوردیم که آقای کروبی, معین و هاشمی همگی آمدند و این تفرقه نتیجه اش " احمدی نژادیسم" بود که ما هنوز در حال دادن تبعات آن هستیم.
  تدبیر24:  دهقان عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در گفتگویی با تدبیر24 ضمن تاکید در مورد میزان استقلال آقای روحانی از احزاب و رجل سیاسی برای پیروزی در انتخابات 96 گفت: واقعیت این است که ائتلاف نانوشته ای که روزهای منتهی به خرداد 1392 شکل گرفت هرچند نامرئی بود اما در اسفند 1394 مکتوب شد و خود را نشان داد.

غلامعلی دهقان در ادامه گفت: روحانی از همان ابتدا اعلام کرد که فراجناحی است و وامدار هیچ گروه و حزبی نیستم و رئیس جمهور ملت ایران است. یک فعال سیاسی باید شکاف اصلی را تشخیص دهد و دچار فرعیات نشود ودرحال حاضر شکاف اصلی ما شکاف اعتدال و افراط است. درست است که جریان تندرو در ماجرای انتخابات مجلس دهم  به محاق رفت و دیدیم گزینه های پیشنهادی وزارت آقای روحانی همگی  و با چه رأی بالا یی توانستند به وزارت برسند.

 وی در مورد آرمان مشترک احزاب و تشکل ها خاطر نشان کرد: همه جناح ها یک افق مشترک دارند و آن یک ایران آزاد و آباد است که در تعامل با جهان باشد و ایرانی بتواند در تبادلات سیاسی،اقتصادی  و فرهنگی احساس امنیت بکند .

این عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه افزود: ما نباید درگیر جریان های فرعی بشویم؛ به قول حضرت مولانا یکی می گفت عنب و یکی می گفت انگور و...در کل همه یک چیز می خواستند. ما چوب تفرقه را در سال 1384 خوردیم که آقایان کروبی, معین و هاشمی همگی آمدند و این تفرقه نتیجه اش " احمدی نژاددیسم" بود که ما هنوز در حال دادن تبعات آن هستیم.

دهقان در پاسخ به سوال خبرنگار ما درخصوص اینکه آیا می توان روحانی را خود صاحب رای و بی نیاز از حمایت اصلاح طلبان تصور کرد، گفت: اگر کسانی غره بشوند یعنی؛ فضای سیاسی ایران را نشناخته  اند و به نظر من دچار سطحی نگری شده اند.

وی همچنین تأکید کرد: ما به ائتلاف نیاز داریم و محکم می گویم حزب اعتدال و توسعه قاطعانه از روحانی حمایت می کند و فقط به روحانی فکر می کند.ما چوب تفرقه را در سال 1384 خوردیم که آقای کروبی, معین و هاشمی همگی آمدند و این تفرقه نتیجه اش " احمدی نژادیسم" بود که ما هنوز در حال دادن تبعات آن هستیم.

در پاسخ به این سئوال که آیا روحانی اینبار رأی بیشتری خواهد داشت, گفت: اکنون چند ماه تا انتخابات مانده اما بخت اول انتخابات آتی با آقای روحانی است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: