ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۰۶
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۶
رییس سازمان غذا و دارو خبر داد:

آغاز آزادسازی دارو از گمرک

آغاز آزادسازی دارو از گمرک با هماهنگی بانک مرکزی
با پیگیری های مستمر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاملات لازم سازمان غذا و دارو با مسئولان بانک مرکزی و گمرک آزادسازی داروهای باقیمانده در گمرک، آغاز شده است.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری طبنا؛ دکتر عباس حاجی آخوندی با اشاره به آغاز فرآیند سریع، منطقی و حمایتی آزادسازی داروهای باقیمانده در گمرک، گفت: بر اساس این فرآیند شرکت هایی که در گمرک دارو دارند تعهدشان مبنی بر تسویه حساب در طی مهلت معین با بانک را با سازمان غذا و دارو ارائه می دهند و سازمان نیز با تضمین انجام شده این تعهد گمرک، مشکل ترخیص داروها را به فوریت برطرف می سازد.
وی همکاری سازندۀ بانک مرکزی و گمرک را در این فرآیند مورد اشاره قرار داد و بیان داشت: شرکت هایی که به فوریت برای استفاده از این فرآیند ایجاد شده بهره گیری نکنند مسئولیت عواقب ماندگاری غیرموجه داروهایشان در گمرک به عهده خودشان است.
دکتر حاجی آخوندی ادامه داد: برای پایش و نظارت این کار، ستادی در سازمان غذا و دارو تشکیل شده و آمادۀ ارائه هرگونه همکاری با این شرکت هاست.
وی افزود: سازمان غذا و دارو در مورد برخی از داروها که بدون مجوز وارد شده و کمبود آن در کشور وجود ندارد و موجب ایجاد اخلال در نظام تولید داخل می شود، مسئولیت و ضمانتی به عهده نخواهد گرفت.
رییس سازمان غذا و دارو در پایان سخنانش بار دیگر از شرکت های دارویی دعوت کرد با مراجعه به سازمان غذا و دارو از فرصت ایجاد شده برای ترخیص داروها از گمرک استفاده کنند
منبع:طبنا

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: