تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 06
کد خبر: ۷۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۳

معرفی وزیر 62 ساله برای امور جوانان!

معرفی یک چهره باسابقه‌ ورزشی یک گام روبه جلو محسوب می‌شود اماعدم دقت در سن،سال و شرایط افراد گامی به عقب است
به گزارش تدبیر24 به نقل از خیبر آنلاین، با معرفی یک چهره با سابقه در امور ورزش اما با سن و سال بالا، کابینه یازدهم پیرتر از گذشته می شود.

به گزارش پایگاه خبری- تحلیلی "خیبرآنلاین"، شیخ حسن روحانی سومین وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دولتش را به مجلس معرفی کرد تا با انتخاب احتمالی وی، کابینه یازدهم برای فعالیت با ظرفیت کامل حرکت کند.

براساس این گزارش، سید نصرالله سجادی فرد مورد نظر رییس دولت است که باتوجه به سابقه ی وی در امور ورزش و حاشیه هایی کمی که در اطراف وی وجود دارد، انتخاب او به سمت مقام عالی وزارت ورزش و جوانان دور از ذهن نیست.

اما نکته ای که در این میان قابل تامل است انتخاب فردی 62 ساله به سمتی است که قرار است علاوه بر ورزش، عهده دار امور جوانان ایرانی شود.



سجادی متولد 1330 است و با این اعلام و انتخاب احتمالی، چندمین وزیر بالای 60 سال دولتی محسوب می شود که میانگین سنی اعضایش نیز بالای 60 سال است.

یکی از سوالاتی که این روزها افکار عمومی را به خود مشغول کرده، میزان تطابق شعارهای انتخاباتی روحانی و عملکرد او و دولتش طی 100 روز اخیر بوده است. روحانی در جریان رقابت های انتخاباتی به شدت بر مساله جوانان تاکید داشت و برخی، علت رای آوری او را بیان نطق های جوان پسند مانند "سلام بر دختران، سلام بر پسران" او می دانند اما آنچه در اجرا مشاهده می شود، به کارگیری افراد پیشکسوت و سر و رو سپید است.

همچنین، گزارشاتی که از وزارتخانه های مختلف می رسد، به کارگیری افراد مسن و قدیمی به جای نیروهای جوان و باانرژی و باانگیزه است.

استفاده از تجربه ی افراد نکته ای است که هیچکس نمی تواند از کنار آن به سادگی عبور کند اما قرار گرفتن این افراد در پست های اجرایی دو ایراد اساسی دارد: اول آنکه با توجه به کاهش انرژی آنها، موجب پایین آمدن سطح کارآیی شده و در نتیجه هم مجموعه ی تحت نظرشان با افت کیفی و کمی روبرو می شوند و هم سابقه ی آنها مخدوش خواهد شد؛ ثانیا موجب سرخوردگی و ناامیدی جوانان متخصص و کاربلد در آن مجموعه ها می شود.

اگر از نیروهای باتجربه و مسن به عنوان فعالان اتاق فکر و مشاوره استفاده شود، نه تنها ایرادات فوق حل می شود، بلکه بازدهی مجموعه های مدیریتی به مراتب بالا می رود؛ نکته ای که متاسفانه تاکنون در دولت یازدهم مغفول مانده است.

به هر ترتیب، معرفی یک چهره با سابقه ی فعالیت در امور ورزشی یک گام رو به جلو در مسیر انتخاب افراد براساس تخصص ها محسوب می شود اما عدم دقت در سن و سال و شرایط افراد و پیرشدن دولت، گامی به عقب در این زمینه است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: