ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 06
کد خبر: ۷۰۶۵۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۳

سفر روحانی به اهواز با همراهی شمخانی

رئیس جمهور با تشریح برنامه‌های سفر یک روزه به خوزستان گفت: سه طرح برزگ نفتی امروز در این سفر به بهره برداری می رسد.
  تدبیر24: حسن روحانی صبح امروز در ابتدای سفر یک روزه خود در فرودگاه اهواز اظهار کرد: امروز سفر یک روزه‌ای به استان دلاور خوزستان داریم. هدف این سفر اولا این است که ببینیم؛ طرح‌هایی که در سفر استانی اول کاروان تدبیر و امید در خوزستان مصوب شده تا چه مقدار اجرایی و عملیاتی شده است. 
 
وی افزود: همچنین مشکلات این طرح‌ها را بررسی می‌کنیم و مشاهده کنیم چه اقداماتی در این مدت انجام شده است. 



روحانی به اشاره به آغاز سفر زائران اربعین ار مرزهای خوزستان اظهار کرد: در این سفر به بدرقه کاروان عظیم اربعین حسینی در شلمچه خواهیم رفت و در شلمچه پایانه مرزی را نیز افتتاح می‌کنیم. 
 
رئیس جمهور بیان کرد: همچنین در این سفر مسئله آب شرب خوزستان مورد توجه قرار می‌گیرد و پروژه تامین آب شرق اهواز و دشت آزادگان به بهره‌برداری می‌رسد. 
 
روحانی ادامه داد: مرکز کنترل ترافیک راه آهن جنوب خوزستان نیز در این سفر افتتاح می‌شود. طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری که هم اکنون ۲۰۰ هزار هکتار آن به مرحله بهره‌برداری رسیده نیز در این سفر مورد بررسی قرار می‌گیرد. 
 
وی عنوان کرد: طرح توسعه میدان یاران شمالی و فازهای نخست طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های یادآوران و آزادگان شمالی نیز در این سفر به بهره‌برداری می‌رسد.


 
 
 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: