ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۰۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۱

آیین نامه ای برای دانشچویان خارج از کشور

تدبیر24»رییس سازمان امور دانشجویان با اشاره به بازنگری آیین نامه دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور، گفت: بازنگری این آیین نامه در مراحل نهایی خود قرار دارد و تا قبل از پایان سال تحصیلی ابلاغ می شود.

دکتر مجتبی صدیقی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار داشت: در حال حاضر بحث بازنگری آیین‌نامه دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور در شورای انتقال وزارت علوم انجام شده است و مشورت‌ها و هماهنگی‌هایی نیز در این زمینه صورت گرفته که کار جمع‌بندی نقطه‌نظرات از شورای انتقال و دانشگاه‌های پذیرنده این دانشجویان دریافت شده و به طور کلی در مرحله نهایی این بازنگری قرار داریم و پس از تایید نهایی در دفتر حقوقی، به امضای وزیر خواهد رسید.

وی در ادامه با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه انتقال دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور تا قبل از پایان سال جاری، تاکید کرد:  اساس کار آیین‌نامه این است که وزارت علوم در مقاطع کارشناسی که صندلی‌های خالی بیشتری وجود دارد امکانات و تسهیلات بیشتری نیز برای انتقال دانشجویان فراهم کند. در واقع کار انتقال دانشجویان در این دوره با سهولت انجام می‌گیرد.

رئیس سازمان دانشجویان خاطرنشان کرد: براساس آیین‌نامه فوق امکان انتقال دانشجویان در دوره کارشناسی ارشد و دکتری نیز وجود دارد، اما نکته قابل توجه این است که انتقال در این مقاطع نیز باید با نظر دانشگاه مقصد صورت بگیرد. اما در دوره کارشناسی به دلیل وجود فضای بازتر معمولا با تصمیم شورای انتقال، پذیرش در دانشگاه‌ها به راحتی انجام می‌گیرد.

دکتر صدیقی در پایان اظهار کرد: اگرچه ظرفیت‌های خالی در مقاطع تحصیلات تکمیلی برای پذیرش و انتقال دانشجویان در دانشگاه کم است و باید در این زمینه نظر دانشگاه مقصد اعمال شود اما در مجموع سیاست ما در وزارت علوم این است که تسهیلات بهتری برای انتقال دانشجویان در تمامی مقاطع فراهم کنیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: