ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۰۷۱
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۱

آمار ازدواج رسمی و موقت در ایران

علی مظفری گفت: در مقابل هر ۱۰ ازدواج رسمی، ۲ ازدواج موقت در کشور داریم.
به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم، رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق گفت: در مقابل هر ۱۰ ازدواج رسمی، ۲ ازدواج موقت در کشور داریم، در هر ساعت دو واقعه طلاق در کشور ثبت می شود و در مقابل ثبت هر چهار واقعه ازدواج، یک طلاق واقع می شود.

علی مظفری، با اشاره به آمارهای ثبت شده ازدواج و طلاق توضیح داد:

- از ابتدای امسال تا پایان شهریورماه، بیش از ۳۹۰ هزار واقعه ازدواج در کشور صورت گرفته است.

- از آمار ازدواج، ۳۳۶ هزار در مناطق شهری و ۵۳ هزار در مناطق روستایی بوده است.

- در شش ماهه اول سال، ۷۰هزار و ۳۲۳ طلاق ثبت شده است که از این میان ۶۵ هزار و ۵۰۰ در شهرها و ۴۷۰۰ در روستاها صورت گرفته است.

- تهران، کردستان، فارس و اصفهان رکوردداران بیشترین طلاق بوده و کهگیلویه و بویراحمد و سیستان و بلوچستان کمترین آمار طلاق را داشتند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: