وی ادامه داد: این بازدارندگی سلب میل تهاجم دشمن به کشور است که باید شکل بگیرد، چون بازدارندگی مفهومی ذهنی است معمولا باید در ذهن دشمن شکل بگیرد. بنابراین ما ابتدا باید قدرت دفاعی خود را سازماندهی کرده و بعد قدرتمان را ارائه داده و به رقبا تفهیم کنیم تا آنها دچار اشتباه نشوند.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور خاطر نشان کرد: بعد از تفهیم قدرت خود باید تغییر در رفتار آنها را انتظار داشته باشیم. که آن تغییر بازدارندگی برای کشور را در پی دارد وخوشبختانه نظام جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف متکی به صنایع داخلی براساس استراتژی های بومی، دفاعی توانسته آنچه برای ایجاد بازدارنگی دفاعی نیاز دارد را خود تولید کند و الحمدالله نیروهای مسلح کشور توانستهاند به بنیه دفاعی مجهز شده و شاهدیم که نتیجه این تجهیز آرامش و امنیت در میان کشورهای ناامن منطقه است.
جلالی ادامه داد: پیش بینی و برآورد کما این است که ما اگر در برابر تهدید قرار بگیریم قدرت کامل مقابله با آن را داریم و همین اندازه که مادر طول بعد از دفاع مقدس برای کشور بازدارندگی ایجاد کنیم و درگیر جنگ نشویم نشان دهنده این است که قدرت دفاعی ما کفایت لازم را دارد.
وی همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص دلیل بررسی طرحی در کنگره آمریکا مبنی بر اینکه رئیس جمهور آمریکا برای مقابله با نیروهای مسلح کشور ما میتواند از همه تجهیزات خود استفاده کند، گفت: ما درخصوص رئیس جمهور جدید آمریکا با عجله قضاوت نمیکنیم؛ سعی میکنیم ایشان اقدامات خود را انجام دهد و استراتژی مشخصی پیدا کند اما قدرت نظامی آمریکا اضافه و کم نشده و ما در مقابل همین قدرت توانستهایم در کشور بازدارندگی ایجاد کنیم و همین مسیر را ادامه میدهیم. انشاءالله آنها نیز به یک عقل منطقی و تعادل برسند.