ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۷۰۸۸۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۷

توافق روسیه و ترکیه بر ایجاد حد فاصل بین نیروهای سوری و سپر فرات در شهرک "تادف" در الباب

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، نیروهای ارتش سوریه توانستند شهرک استراتژیک تادف در جنوب شهر الباب را در عملیاتی با حمایت هوایی روسیه تحت کنترل بگیرند. برای اجتناب از هرگونه درگیری توافق شده دو طرف ارتش سوریه و نیروهای "ارتش آزاد" یک مرز مشخص داشته باشند.
تدبیر24 »به نقل از سایت سیریانیوز، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد، نیروهای دولت سوریه در اثر این عملیات به حد فاصل با "ارتش آزاد سوریه" رسیدند و با طرف ترکیه در خصوص این حد فاصل هماهنگی صورت گرفت.

منابع مخالفان روز پنجشنبه از اولین درگیری‌ها بین نیروهای ارتش سوریه و نیروهای سپر فرات در اطراف شهر الباب در شمال سوریه خبر داده بودند.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است، نیروهای دولتی دست به عملیات در منطقه شهرک تادف زدند که طی آن ۶۵۰ تروریست را از پای درآورده، دو تانک و چهار خودروی زرهی،۱۸ دستگاه خودروی چهار در که حامل سلاح‌های سنگین بود به همراه شش خودروی بمب‌گذاری شده و خمپاره را نیز منهدم کردند.

در این بیانیه عنوان شده است، شهرک تادف مقری است که تروریست‌ها از آن برای پیشروی به سمت الباب استفاده می‌کنند.

این وزارتخانه افزود، نیروهای دولت سوریه تسلط کامل خود را بر جاده‌ به سمت شهر رقه گسترش دادند.

ارتش سوریه در پیشروی به سمت الباب چندین روستا از جمله العویشیه، حورات تادف را تحت کنترل گرفته و در حال پاکسازی منطقه از صدها مین و مواد منفجره است.

فرمانده نظامی گردان سلطان مراد به خبرگزاری آلمان گفت: نیروهای ارتش آزاد سوریه بر صومعه‌ها و باشگاه ورزشی در جنوب غرب شهر الباب مسلط شده و خیابان زمزم و مسجد فاطمه الزهراء در شمال شهر را از داعش پس گرفتند.

این منبع افزود: بعد از تسلط ارتش آزاد سوریه بر بیمارستان الحکمه و جبل عقیل در غرب شهر نیروهای سپر فرات بر مهمترین مقرها تسلط یافتند.

این مسئول نظامی افزود: براساس اطلاعات رسیده از داخل شهر داعش به سمت جنوب شرقی شهر عقب‌نشینی کرده‌ است.

برچسب ها: داعش عراق سوریه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: