تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۷۰۹۲
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳

امام علی رحمان رئیس جمهور ماند

رحمان به مدت هفت سال دیگر و تا سال 2020 رئیس جمهوری تاجیکستان خواهد بود و مدت ریاست خود را بر این کشور به 28 سال خواهد رساند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایرنا،رئیس کمسیون مرکزی انتخابات و همه پرسی تاجیکستان اعلام کرد:  ˈامامعلی رحمانˈ رئیس جمهوری فعلی و رئیس حزب خلق دمکرات با کسب 6/83 درصد مجموع آرا برنده ششمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این کشور شد.

  ˈشیرمحمد شاهیانˈ پنجشنبه در یک نشست خبری افرود: از مجموع چهار میلیون و 35 هزار واجد شرایط رای در این کشور 6/86 درصد آنها در انتخابات شرکت کردند.

وی گفت: سه میلیون و 23 هزار و 754 نفر به ˈامامعلی رحمانˈ ، 186 هزار نفر به ˈاسماعیل طلبک افˈ، 140 هزار نفر به ˈعالم جان بابایفˈ ، 166 هزار و 224 نفر به ˈتالیبیک بخاری افˈ ، 54 هزار و 148 نفر به ˈعبدالحلیم غفارافˈ و 36 هزار و 572 نفر به ˈسعیدجعفر عثمان افˈ رای دادند.

وی گفت : بدین ترتیب امام علی رحمان با کسب اکثریت آرا به عنوان پیروز ششمین انتخابات ریاست جمهوری این کشور شناخته می شود.

وی گفت: این انتخابات بر اساس قوانین تاجیکستان و مطابق با معیار های بین المللی برگزار شد.

این چهارمین و طبق قانون اساسی تاجیکستان آخرین دوره ریاست جمهوری رحمان است که این مقام را در 21 سال گذشته در اختیار داشته است.

رحمان به مدت هفت سال دیگر و تا سال 2020 رئیس جمهوری تاجیکستان خواهد بود و مدت ریاست خود را بر این کشور به 28 سال خواهد رساند.

ˈآینهال بابانظرآواˈ نامزد اتحاد نیروهای اصلاح طلب شامل حزب نهضت اسلامی و حزب سوسیال - دمکرات و جمعی از شخصیتهای سیاسی تاجیکستان و رقیب اصلی رحمان بخاطر جمع نکردن حد نصاب امضا از طرفداران، از ادامه رقابت در ششمین دوره انتخابات ریاست جمهوری محروم شد.

اولین رئیس جمهوری این کشور ˈقهار محکم افˈ بود که در انتخابات ریاست جمهوری در سال 1990 زمانی که هنوز تاجیکستان تحت سیطره شوروی سابق بود به پیروزی رسید اما بعد از هشت ماه مجبور به استعفا شد.

بعد از استقلال تاجیکستان در نوامبر سال 1991 از بین 10 نامزد ˈرحمان نبی افˈ رئیس جمهوری بعدی شد که وی نیز بر اثر اختلافات و درگیریهای داخلی کمتر از یک سال مجبور به استعفا شد.

در سه انتخابات بعدی در سالهای 1994، 1999 و 2006 میلادی امامعلی رحمان رئیس جمهوری کنونی، پیروز انتخابات بود.
ششمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاجیکستان روز چهارشنبه ششم نوامبر (15ابان) برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: