ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۰۹۶۲
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۶

چرا متقاضیان استیضاح آخوندی جلسه استیضاح را ترک کردند؟

یک عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: هفت نفر از متقاضیان استیضاح وزیر راه و شهرسازی در حین توضیحات آخوندی با این توجیه که «این توضیحات چند بار دیگر بیان شده و تکرار مکررات است» جلسه را ترک کردند.
تدبیر24 »سیداحسن علوی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: بنده معتقدم چون وزیر، جلسه قبل در جلسه استیضاح حضور نیافت، این افراد خواستند با این کار جبران کنند.
نماینده مردم سنندج در مجلس با بیان اینکه سخنان وزیر راه و شهرسازی در خصوص خطوط ریلی کشور بود که این نمایندگان جلسه را ترک کردند، گفت: آقای آخوندی داشتند می‌گفتند «این کار مربوط به وزارت راه و شهرسازی نیست و مربوط به شرکت‌های دانش‌بنیان و ارزشی این مملکت است و باید حمایت کنیم». همچنین نسبت‌هایی به پسر آخوندی داده شد که وزیر از آنان درخواست «سند و مدرک» کرد اما استیضاح کنندگان سندی ارائه نکردند.
وی این رفتار استیضاح کنندگان را توهین به ساحت کمیسیون عمران دانست و افزود: کمیسیون عمران این اقدام را توهین به ساحت کمیسیون می‌دانند. به نظر بنده این آقایان باید به دعوت کمیسیون از وزیر برای حضور در این نشست احترام می‌گذاشتند و تا آخر جلسه صبر می‌کردند تا توضیحات وزیر تمام شود و اگر قانع کننده نبود در لابلای توضیحات ایشان نظراتشان را بیان می‌کردند.
علوی ترک جلسه را غیردوستانه دانست و یادآور شد: پس از ترک جلسه توسط هفت نفر بقیه استیضاح کنندگان که 3 نفر بودند از جمله دکتر فرهنگی در جلسه حضور داشتند.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل ارائه نشدن هیچ «سند و مدرکی» از سوی استیضاح کنندگان و وزیر راه و شهرسازی استیضاح را به جلسه علنی موکول کردند.
این عضو کمیسیون عمران مجلس از احتمال در دستورکار قرار گرفتن استیضاح وزیر راه و شهرسازی در جلسه سه شنبه یا چهارشنبه هفته جاری یا جلسه یکشنبه هفته آینده خبر داد.
برچسب ها: آخوندی مسکن
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: