ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۰۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶

تظاهرات سراسری ضد ترامپ در مکزیک

هزاران معترض در بیش از ۱۲ شهر در سراسر مکزیک به خیابان‌ها آمدند تا خشم خود را از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نشان دهند. معترضان ترامپ را تهدیدی مشترک یرای آمریکا و مکزیک خواندند.
تدبیر24 »به نقل از خبرگزاری رویترز، بسیاری از این معترضان پرچم‌های مکزیک را در دست داشته و پلاکاردهایی حاوی مضامین ضد ترامپ که بعضاً توهین آمیز بوده و به زبان‌های اسپانیایی و انگلیسی نوشته بودند حمل می‌کردند.

بسیاری از شرکت‌کنندگان نیز انریکه پنانیتو، رئیس‌جمهور مکزیک را هدف اعتراض قرار داده و او را یک "رهبر ضعیف" خواندند که در قبال فساد و خشونت در داخل کشور کاری انجام نمی‌دهد.

این در حالی است که ترامپ و پنانیتو طی هفته‌های گذشته با وجود اذعان به روابط دو کشور بر سر برخی مناقشه‌ها از جمله مساله مهاجران و ساخت دیوار در مرز دو کشور با یکدیگر جدال داشتند.

مکزیک نگران است که سیاست‌های ترامپ باعث شود که مکزیک به عنوان دومین اقتصاد بزرگ آمریکای لاتین دچار بحران شود.

در تظاهرات روز یکشنبه که نمایش نادری از وحدت ملی در مکزیک بود، معترضان و سازمان دهندگان تظاهرات از گروه‌های سیاسی مختلف شرکت کردند و تبلیغات انجام شده از سوی شبکه تلویزیونی مشهور "تلویسا" نیز باعث تشویق هرچه بیشتر مردم به شرکت در تظاهرات شد.

مقامات محلی برآورد کردند که در دو شهر بزرگ مکزیک یعنی "مکزیکو سیتی" و "گوادالاجارا" بالغ بر ۳۰ هزار تن در تظاهرات شرکت کردند.

در پایتخت مکزیک دو راهپیمایی جداگانه در محل بنای مشهور "فرشته استقلال" با یکدیگر یکی شدند.

با وجود آنکه سازمان دهندگان راهپیمایی یکشنبه تاکید داشتند که این یک راهپیمایی غیرحزبی است اما تعداد زیادی از معترضان پنانیتو را هدف انتقاد و اعتراض قرار دادند.

ویکتور روبلدو، یک معترض ۲۸ ساله گفت: ما همچنین امروز دست به راهپیمایی زدیم تا از حاکمان خودمان بخواهیم به فساد و قتل‌های فراوان در کشورمان پایان داده و به دنبال خیر و صلاح کشور باشند نه فقط خواسته‌های خودشان.

ماه گذشته میلادی یک نظرسنجی نشان داد: پنانیتو رکورد جدیدی را در پایین بودن محبوبیتش تجربه می‌کند و تنها ۱۲ درصد او را تایید کردند.

برچسب ها: مکزیک ترامپ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: