ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۱۰۴۰
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۲
در دیدار وزیر خارجه لوکزامبورگ؛

ظریف: پس از برجام چشم اندازهای توسعه روابط ایران و اروپا بوجود آمده است

وزیر امور خارجه با تاکید بر عزم ایران بر همکاری و توسعه روابط با کشورهای عضو اتحادیه گفت: پس از برجام چشم اندازهای مورد انتظار برای توسعه روابط بین ایران و کشورهای اروپایی به وجود آمده است.
تدبیر24 »از اداره کل دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، «محمدجواد ظریف» امروز -دوشنبه- در دیدار «ژان اسلبورن» (Asselborn) وزیر خارجه لوکزامبورگ با بیان این مطلب، زمینه لازم برای توسعه روابط بین دوکشور از جمله سرمایه گذاری را مناسب دانست و آمادگی ایران را برای همکاری های بانکی با لوکزامبورگ اعلام کرد.

** ابراز علاقه برای افزایش همکاری لوکزامبورگ با ایران
«ژان اسلبورن» وزیر امور خارجه لوکزامبورگ نیز با اظهار مسرت از سفر به تهران اظهار داشت: در این سفر قرار است یادداشت تفاهم همکاری های مشترک در امر سرمایه گذاری بین دو کشور به امضاء برسد.
وی خواستار تداوم همکاری ها با ایران شد و ابراز علاقه کرد: موافقتنامه همکاری اجتناب از اخذ مالیات مضاعف نیز بین دو کشور به امضاء برسد و در صورت وجود زمینه های لازم، مذاکرات بین دو کشور در زمینه همکاری های حمل و نقل هوایی نیز آغاز شود.
همکاری در سایر بخش های اقتصادی، تکنولوژی اطلاعات، داده پردازی و همکاری های بانکی از جمله زمینه های دیگر همکاری مشترک بود که وزیر امور خارجه لوکزامبورگ علاقه مندی کشورش را برای همکاری با جمهوری اسلامی ایران اعلام داشت.
برچسب ها: ظریف لوکزامبورگ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: