ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۱۰۴۱
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۵

چند درصد کودکان به فضای مجازی دسترسی دارند؟

تدبیر24 »داریوش فرضیایی، مجری برنامه «محله گل و بلبل» با اعلام این خبر، گفت: نتیجه این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۱۷.۸ درصد از کودکان زیر ۵ سال و ۲۳ درصد کودکان زیر ۱۰ سال دارای گوشی تلفن همراه و تبلت هستند.

او ادامه داد: بر اساس آمار صداوسیما، برنامه «محله گل و بلبل» پرمخاطب‌ترین برنامه کودک و نوجوان است و ما در این برنامه با انتخاب اسپانسر خوب و تغذیه محتوای مناسب از طرف آنها، آموزش صحیح برای حضور و استفاده از فضای مجازی را در دستور کار قرار داده‌ایم. 

فرضیایی توجه ویژه به بحث‌های محتوایی و فرهنگی را یکی از نقاط قوت این برنامه دانست و گفت: سناریوی جذاب و امروزی و نمایش این محتواها از زبان «پورنگ» و دیگر کاراکترهای دوست‌داشتنی برای بچه‌ها با موفقیت روبه‌رو بوده است.

او ضمن تقدیر از مسؤولان شبکه دو سیما به خاطر نگاه ویژه به موضوع آموزش و فرهنگ‌سازی از سنین کودکی، افزود: هنوز هم جای خالی برنامه‌هایی در خصوص فضای مجازی ویژه کودک و نوجوان احساس می‌شود و فعالیت در این حوزه نیازمند حضور بخش خصوصی است. در حال حاضر ۵۹ درصد کودکان بالای ۱۲ سال که از گوشی و تلفن همراه بهره‌مند هستند. تا زمانی که فعالان اقتصادی دغدغه آموزش و فرهنگ‌سازی نداشته باشند، نمی‌توان انتظار اصلاح بسیاری از ناهنجاری‌های جاری در جامعه را داشت و مسلما هر آموزشی باید از سنین کودکی در کودکان نهادینه شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: