وی افزود: پدیده گردو غبار به وجود آمده در استان منشا برون مرزی دارد و این گرد و خاک با شرجی شدن هوا مقرهها را دچار آسیب میکند.
دشت بزرگ تصریح کرد: طراحی تجهیزات، تاسیسات و مقرهها بر اساس اقلیم و شرایط آب و هوایی هر منطقه متفاوت است و در این زمینه تجهیزات استان متناسب با شرایط تکنولوژی زمان خود نصب شدهاند و هرچه پیش رفتهایم شاهد بهبود شبکه در استان بودهایم.
وی عنوان کرد: طول شبکه برق خوزستان 8 هزار و 700 کیلومتر است که متناسب با شرایط تکنولوژی زمان خود نصب شده اند.
دشت بزرگ افزود: درصدد تدوین استانداردهای جدیدی متناسب با اقلیم استان هستیم زیرا در هیچ جای دنیا این شرایط وجود ندارد و باید خودمان را با شرایط به وجود آمده هماهنگ سازیم تا دیگر شاهد به وجود آمدن مشکلات این چنینی در استان نباشیم.
وی تصریح کرد: در برنامه بلند مدت قرار است در بخشی از پستهای انتقال بنیادی برق که 23پست هستند از کابلهای پوششی سیلیکونی استفاده شود زیرا این نوع کابل آلودگی گریز و در مقابل نشت آب مقاوم است و امیدواریم این مساله تا پیش از تابستان 96 محقق شود.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای خوزستان خاطرنشان کرد: هر بار که پدیده گردو خاک به وجود میآید باید مقرههای برق شستشو شوند و در این زمینه با تامین بودجهای که به این بخش اختصاص داده شده 15 دستگاه شستشو خریداری خواهد شد که این مساله کمک بزرگی به سرعت شست و شو و نگهداری خطوط و پستهای برق استان خواهد کرد.