ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۱۰۹۸
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۲

بازتاب استقبال گرم ایرانی ها از کشتی گیران آمریکایی در رسانه های آمریکا

تارنمای یو اس تودی نوشت: کشتی گیران آمریکایی که تا آستانه لغو سفر پیش رفته بودند، با استقبال گرم ایرانی ها وارد این کشور شدند.
تدبیر24 »به گزارش ایرنا از تارنمای خبری یو اس دی تودی، کشتی گیران آمریکایی که برای حضور در مسابقات جام جهانی به کرمانشاه آمده اند، با استقبال گرم هواداران کشتی و رسانه ها روبرو شدند.
جوردن باروز که دو بار در بازیهای المپیک شرکت کرده است و در المپیک 2012 با شکست صادق گودرزی قهرمان این بازیها شد، عکس هایی را از این لحظات در صفحه خود در شبکه های اجتماعی منتشر کرده است.
تیم های کشتی ایران و آمریکا بارها به مصاف هم رفته اند. بدنبال فرمان اجرایی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آ‌مریکا مبنی بر ممنوعیت ورود شهروندان هفت کشور از جمله ایران به آمریکا، ارتباط دو کشور بر روی تشک کشتی به مخاطره افتاد.
ایران نیز در اقدام تلافی جویانه، ورود آمریکایی ها را به ایران ممنوع کرد. پس از آنکه یک قاضی آمریکا فرمان ترامپ را تعلیق کرد، ایران نیز با ورود کشتی گیران آمریکایی برای حضور در جام جهانی کرمانشاه موافقت کرد.
جام جهانی کشتی آزاد روزهای 28 و 29 بهمن ماه در کرمانشاه برگزار می شود. در این رقابت ها هشت کشور برتر کشتی دنیا در دو گروه حضور دارند که در گروه ای تیم های روسیه، آمریکا، آذربایجان و گرجستان و در گروه بی این مسابقات نیز تیم های ایران، ترکیه، هند و مغولستان حضور دارند.
برچسب ها: کشتی آمریکا ترامپ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: