ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۱۱۲۵
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰

تولید نفت و گاز شیل آمریکا در ماه مارس افزایش می یابد

خبرگزاری ترند آذربایجان اعلام کرد، بنا به پیش بینی اداره اطلاعات انرژی آمریکا*، تولید نفت شیل در این کشور در ماه مارس 2017(اسفند-فروردین) 80 هزار بشکه در روز افزایش می یابد و به چهار میلیون و 873 هزار بشکه در روز می رسد.
تدبیر24 »اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز سه شنبه در گزارش بهره وری حفاری خود، تولید نفت خام این کشور در ماه فوریه 2017 (بهمن-اسفند) را روزانه 4 میلیون و 793 هزار بشکه در روز تخمین زد.
احتمال می رود بیشترین افزایش تولید نفت شیل آمریکا در منطقه پرمین ** این کشور اتفاق بیفتد، جایی که تولید نفت در آن از 2 میلیون و 180 هزار بشکه در روز به 2 میلیون و 250 هزار بشکه در روز افزایش می یابد.
بنا به این پیش بینی، تولید گاز شیل در این کشور از 48.611 میلیارد فوت مکعب در روز در ماه فوریه به 49.135 میلیارد فوت مکعب در روز در ماه مارس افزایش خواهد یافت.
به گزارش ایرنا، پس از انقلاب نفت و گاز شیل در آمریکا که موجب افزایش چشمگیر تولید نفت و گاز این کشور در سال 2014 شد، این کشور که در دهه گذشته واردکننده گاز طبیعی بود اکنون به یک کشور صادرکننده تبدیل شده است.
آمریکا با توسعه زیرساخت های کانال پاناما در سال میلادی گذشته برای مناسب سازی آن برای عبور کشتی های بزرگ، می کوشد از تقاضای روزافزون گاز در آسیا سهم ببرد.
همچنین بر اساس گزارش ماه فوریه اوپک، آمریکا در سال 2016 به طور میانگین روزانه 13 میلیون و 650 هزار بشکه نفت تولید کرد که بخش قابل توجهی از تقاضای 20 میلیون و 40 هزار بشکه در روز آن را پوشش داد.
برچسب ها: مارس نفت و گاز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: