آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۷۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۵

مرگ خاموش جان یک خانواده را گرفت

قاتل نامرئی جان اعضای خانواده‌ سه نفره را در محله فیروزآباد ورامین گرفت.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به وقوع این حادثه گفت: ‌در ساعت 12:19 ظهر امروز حادثه گازگرفتگی به آدرس جاده ورامین، محله فیروزآباد به سامانه 125 اطلاع داده شد.
وی با بیان اینکه آتش‌نشانان ایستگاه 86 از سوی ستاد فرماندهی به محل حادثه اعزام شدند، گفت: پس از حضور آتش نشانان در محل مشاهده شد که زوجی جوان به همراه فرزند خردسالشان در یک منزل ویلایی دو طبقه دچار گازگرفتگی شده‌اند.
ملکی با بیان اینکه این زن و مرد 25 و 30 ساله در طبقه بالا و پسربچه پنج ساله ‌شان در طبقه اول دچار مسمومیت شده بود به ایسنا گفت: آتش‌نشانان پس از ورود به محل و خارج کردن این سه تن آنان را به عوامل اورژانس مستقر در محل حادثه تحویل دادند که تکنیسین‌های اورژانس پس از بررسی علائم حیاتی مرگ اعضای این خانواده را به علت استنشاق گاز سمی منواکسید کربن تایید و اعلام کردند.
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهردای تهران نشت گاز از آبگرمکن و بخاری، بسته بودن منافذ ورود و خروج هوا و عدم نصب کلاهک مناسب برای دودکش‌ها را از علل وقوع این حادثه اعلام کرد و افزود: آتش‌نشانان پس از ایمنسازی محل در ساعت 13 به عملیات خود خاتمه دادند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: