آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۷۱۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۲

پهپادهای مسافربری به زودی در دوبی به پرواز در خواهند آمد

کوادکوپترهای مسافربری تک سرنشین که در نمایشگاه CES 2016 سر و صدای زیادی کردند احتمالا در تابستان سال جاری میلادی در دنیای واقعی به حمل مسافر خواهند پرداخت. مدیر سازمان راه و ترابری دوبی امروز در اجلاس World Government اعلام کرد که پهپاد مسافربری چینی EHang 184 از جولای سال 2017 میلادی فعالیت خود را در این شهر پیشرفته آغاز خواهد کرد. با تک شات همراه باشید.

تدبیر24 »در حقیقت این پهپاد پیش از این پرواز خود را اطراف آسمان خراش برج العرب دوبی آغاز کرده است، این برج در ارتفاع 200 متری از سطح زمین دارای فرودگاه مخصوص بالگرد است. مدیر سازمان راه و ترابری دوبی اضافه کرده که EHang 184 تنها یک مدل نیست و پیش از این در آسمان‌های دوبی به صورت آزمایشی پرواز کرده است.

البته مشخص نیست که این پهپاد در پروازهای آزمایشی قبلی خود یک انسان واقعی را حمل کرده است یا نه اما به نظر می‌رسد که مشخصات این روبات پرنده در مقایسه با نمونه نمایش داده شده در کنفرانس CES در لاس وگاس کمی ارتقا پیدا کرده است. این پهپاد در حال حاضر می‌تواند به مدت یک ساعت در آسمان پرواز کرده و مسافت 50 کیلومتر را طی کند. اما ظرفیت انسانی این پهپاد هم چنان به یک فرد 117 کیلوگرمی محدود است.

از آنجایی که این پهپاد به صورت خودکار هدایت می‌شود، تنها کافی است که مسافر مقصد خود را تعیین کرده و قبل از حرکت سوار پهپاد شد. این پهپاد با استفاده از اینترنت 4G به یک اتاق کنترل روی زمین متصل می‌شود.

برچسب ها: دوبی پهپاد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: