آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۱۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۸
آخوندی:

پاسخگوی نمایندگان مجلس هستم

وزیر مسکن و شهرسازی گفت: پاسخگوی نمایندگان مجلس در زمینه استیضاح هستم
تدبیر24 »عباس آخوندی صبح امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در خصوص استیضاحش از سوی نمایندگان مجلس، اظهار کرد: پاسخ های لازم را در این زمینه در مجلس خواهم داد.

وی همچنین در مورد اعطای وام 40 میلیونی به مردم از سوی بانک مسکن، تصریح کرد: بانک مسکن متعهد است به کسانی که در این بانک سپرده دارند وام 40 میلیونی بدهد که اگر غیر از این است گزارش آن را بدهید.

برچسب ها: آخوندی مجلس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: