آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۷۱۱۹۷
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۴

روحانی مسقط را به مقصد کویت ترک کرد

رییس‌ جمهوری اسلامی ایران که صبح امروز(چهارشنبه) بنا به دعوت پادشاه عمان و به منظور سفر رسمی و دوجانبه به این کشور سفر کرده بود، دقایقی پیش با بدرقه و خداحافظی سلطان قابوس پادشاه، ولیعهد و شماری از مقامات عالی‌رتبه عمان،مسقط را به مقصد کویت ترک کرد.
 تدبیر24 »حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در این سفر ضمن دیدار و گفت‌وگو با سلطان قابوس و در نشست هیأت‌های عالی‌رتبه، راه‌های توسعه و تحکیم روابط دوجانبه و مهم‌ترین مسایل منطقه‌ای را مورد بحث و بررسی قرار داده و بر لزوم همکاری و هماهنگی هر چه بیشتر به منظور برقراری صلح و امنیت پایدار در منطقه تأکید کردند.

رییس‌ جمهوری براساس دعوت رسمی امیر کویت، از این کشور دیدار می کند.

برچسب ها: روحانی کویت مسقط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: