ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۱۲۵۴
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰

سفیر ایران در کویت: هدف ما تقویت ثبات در منطقه خلیج فارس است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت اظهار کرد: سیاست خارجی کشورمان بر مبنای همزیستی مسالمت آمیز با همسایگان است و هدف نهایی تقویت امنیت و ثبات در منطقه است.
تدبیر24 »علیرضا عنایتی در گفت وگو با روزنامه القبس تصریح کرد: سفر دکتر حسن روحانی، رییس جمهوری کشورمان در پاسخ به ندای دعوت به سازگاری و تفاهم و اولویت دادن به گفت وگو به عنوان یگانه راه حل مسایل، صورت گرفت.
وی افزود: این سفر مجموعه ای از ایده ها و چشم اندازهایی را ایجاد کرد که انجام گفت وگو را ترغیب و تشویق می کند و ایران نیز موافق آنهاست. گام هایی پیش از سفر رییس جمهوری برداشته شد و نیازمند برداشتن قدم های دیگری برای ادامه مسیر هستیم و می بایست تلاش بیشتری در جهت موفقیت آمیز بودن آنها صورت داد.
عنایتی در گفت وگو با نشریه الرأی و در واکنش به برخی ادعاهای مطرح شده مبنی بر اینکه اقدامات ایران در جهت بهبود روابط با شورای همکاری خلیج فارس در پی اظهارات دولت جدید آمریکا صورت گرفته است، گفت: سفر متقابل هیأت ها و رد و بدل شدن پیام ها میان تهران و کویت بر مبنای حسن نیت ایران و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و در راستای از بین بردن هرگونه آسیب و اختلال در مناسبات بوده است که انجام آن مربوط به بیش از یکسال پیش و قبل از انجام انتخابات ریاست جمهوری آمریکاست و بنابر این چنین ادعایی کذب و باطل است.
سفیر ایران در کویت خاطر نشان کرد: پیام های رد و بدل شده میان ایران و شورای همکاری با هدف ادامه گفت وگوهای سازنده میان کشورهای منطقه بوده است؛ به گونه ای که منفعت ملت های همسایه و نزدیک ایران را در پی داشته باشد.
وی در ادامه اظهار کرد: نقاط مشترک وحدت بخش میان ایران و همسایگانش فراوان است؛ زیرا همه آنها امت اسلامی یگانه هستند؛ مناسبات منطقه ای ما بیش از آن است که تحت تأثیر این مسایل قرار گیرد.
برچسب ها: سفیر ایران کویت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: