ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۱۲۸۷
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
ظریف:

علت حاضر شدن اوباما در مذاکرات، نتیجه نداشتن تحریم‌ها بود

وزیر امور خارجه کشورمان، گفت: علت اینکه اوباما سر میز مذاکرات حاضر شد این بود که تحریم‌ها علیه ایران نتیجه‌ای نداشت.
تدبیر24 »محمدجواد ظریف در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ  در گفت‌وگو با برنامه «کریستین امانپور» خبرنگار ارشد شبکه سی ان ان  گفت: علت اینکه اوباما سر میز مذاکرات حاضر شد، این بود که تحریم ها علیه ایران نتیجه‌ای نداشت.

 ظریف تصریح کرد: معتقدم همه از جمله کارشناسان در آمریکا می دانند که توافق هسته ای، بهترین توافق برای همه طرفهای مطرح بوده است. این توافق، پیروزی دیپلماسی بر عنصر قهری بود زیرا اجبار دیگر نتیجه ای ندارد.

ظریف در بخش دیگری از سخنانش گفت: اشغالگری آمریکا در عراق عامل شکل گیری داعش بوده است. معتقدم حضور نیروهای نظامی خارجی در منطقه، عامل جذب افراطیون و جذب نیروهای جدید از میان جوانان سرخورده است.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما، ظریف در پاسخ به سوالی درباره تحریمهای جدید آمریکا ضد ایران و اظهارت ضد ایرانی رییس جمهور جدید امریکا نیز گفت: اول باید بگویم که همه در 38 سال گذشته ایران را آزمایش کردند. همه آنها می دانند که ایران به سختی تحت تاثیر تهدیدات قرار می گیرد. ما در مقابل تهدید پاسخ خوبی نشان نمی دهیم اما پاسخ بسیار خوبی به احترام، احترام متقابل و منافع متقابل می دهیم. من معتقدم رئیس جمهور اوباما و دولت او همه گزینه های دیگر را امتحان کردند، آنها نخستین کسانی بودند که تحریم های فلج کننده را  امتحان کردند، نتیجه این بود که وقتی آنها تحریم ها را شروع کردند ما  کمتر از دویست سانتریفوژ داشتیم که می چرخیدند اما زمانی که به پای میز مذاکرات آمدند ما بیست هزار سانتریفوژ داشتیم که می چرخیدند. پس علت آمدن رئیس جمهور اوباما و جان کری وزیر امور خارجه، پای میز مذاکره این بود که تحریم ها کارایی نداشتند.

برچسب ها: ظریف اوباما
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: