ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۷۱۲۹۹
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۷

ازدواج و خانواده درصدر موضوعات مورد بررسی در ستاد ساماندهی جوانان

مدیرکل ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به موضوعات ستادهای استانی و شهرستانی گفت: ازدواج و خانواده و اوقات فراغت در صدر موضوعات مورد بررسی این ستادها بوده بگونه‌ای که۲۲.۴ درصد درباره ازدواج و خانواده و ۱۸.۵ درصد مربوط به اوقات فراغت بوده است.

تدبیر24 »سید جواد رضوی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: ۴.۷ درصد  از موضوعات مورد بررسی مربوط به ستادهای استانی و شهرستانی امور جوانان در زمینه هویت، ۳.۷ درصد درباره اشتغال، ۷.۴ درصد در زمینه مشارکت اجتماعی ۴.۸ درصد درباره فضای مجازی و ۱.۳ درصد در حوزه یافته‌های پژوهشی حوزه جوانان،۲۰.۴ درصد درباره عملکرد دستگاه‌های عضو ستادهای استانی و شهرستانی و ۳۳ درصد درباره سایر موارد بوده است.

مدیرکل ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در ۹ ماهه سال جاری ۱۱۳ ستاد ساماندهی استانی در کشور برگزار شد، اظهارکرد: در ۵۹ درصد از این ستادها، استانداران حضور داشتند. ۱۰۶۷ ستاد شهرستانی نیز تشکیل شد که در بیش از ۷۱ درصد از آن‌ها فرماندار شرکت کرد.

وی در ادامه گفت: استان‌های آذربایجان شرقی، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، خوزستان، فارس، قزوین، گیلان، گلستان و مازندران بیش از ۶۰ درصد از اهداف پیش بینی شده برای ستادهای استانی را محقق کرده‌اند. بر اساس آئین نامه ،دست کم در هر یک از استان‌های کشور باید ۱۰ ستاد استانی ساماندهی امور جوانان برگزار شود و در آن‌ها موضوعات مختلف مربوط به جوانان براساس سیاست‌ها و برنامه‌های اعلام شده از طرف وزارت ورزش و جوانان و قوانین و مقررات  مطرح شود.

مدیرکل ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه گفت: تلاش کرده‌ایم همه شهرستان‌ها به موضوع ساماندهی امور جوانان بپردازند. اقداماتی برای ارتقای کمی و کیفی ستادهای شهرستانی انجام شده بگونه‌ای که تعداد ستادهای شهرستانی نسبت به سال گذشته ۴۸ درصد افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: در تشکیل ستادهای شهرستانی، استان‌های آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، زنجان، سمنان، کردستان، گلستان، کرمان و یزد پیشتاز هستند البته صرف برگزاری جلسات اهمیت ندارد بلکه انجام هماهنگی و اتخاذ تصمیم‌های درست درباره موضوع جوانان و ماموریت دستگاه‌ها  مهم است.

مدیرکل ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه گفت: برحضور نمایندگان جوانان در جلسات تاکید داریم چرا که این کار موجب افزایش مشارکت آنان در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها می‌شود.

وی با بیان اینکه بر اساس شاخص‌های تدوین شده عملکرد استان‌ها را به طور مستمر ارزیابی می‌کنیم، اظهار کرد: مستنداتی از ستادهای استانی دریافات می‌کنیم با دقت بررسی می‌شود. اگر جلسات برگزار شده بر اساس آیین نامه نباشد، سرجمع جلسات حساب نمی شود.

مدیرکل ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: نحوه برگزاری ستادهای ساماندهی در امتیازات و شاخص‌های ارزیابی عملکرد هر استان لحاظ می‌شود و استان‌هایی که فعالیت بیشتری دارند می‌توانند سهم بیشتری از منابع را استفاده کنند.

رضوی در پایان تاکید کرد: آنچه که در رصد فعالیت استان‌ها اهمیت دارد حفظ عملکرد خوب و افزایش سطح کیفی آن است. استان‌هایی نیز که عملکرد ضعیفی دارند در جهت ارتقای عملکردشان تلاش می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: