ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۷۱۳۳۷
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۵

رادیوتراپی 40 درصد در درمان سرطان موثر است

دبیر علمی دوازدهمین کنگره بین المللی سرطان سینه ضمن اشاره به کارآمدی بالای رادیوتراپی در درمان سرطان تاکید کرد: داروهای شیمی درمانی در بسیاری از موارد حتی باعث طول عمر بیمار نیز نمی‌شوند.
تدبیر24 »دکتر حمیدرضا میرزایی، متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره بین المللی سرطان سینه، در نشست خبری این کنگره، با تاکید بر اینکه در بسیاری از موارد استفاده از این شیمی درمانی حتی باعث طول عمر بیمار نیز نمی‌شود، بیان کرد: یک دستگاه رادیوتراپی می‌تواند حدود 30 سال، روزانه 100 بیمار را درمان کند. به صورت کلی 40 درصد در درمان بیماری موثر است. این در حالی است که ما هزینه بسیار زیادی را برای داروهای شیمی درمانی می‌دهیم.

وی افزود: تجارتی که پشت صحنه وجود دارد بودجه‌ها را به سمت استفاده بیشتر از داروهای شیمی درمانی می‌برد. اما وزارت بهداشت نیز به این نتیجه رسیده‌ است که برای بهبود این وضعیت، باید مدیریت هر دو نوع درمان، به یک گروه تخصصی سپرده شود. با این کار در قالب یک تیم درمانی همراه با جراح، از هر دو نوع درمان‌ استفاده و از سرگردانی بیمار جلوگیری می‌شود.

دکتر محمد هادی زاده، فوق تخصص جراحی سرطان پستان، نیز در این نشست با تاکید بر اینکه تشخیص زودهنگام این بیماری در مراحل یک و دو باعث کیفیت بهتر درمان، هزینه کمتر و حفظ بیمه می‌شود اظهار کرد: ما حدود 30 تا 35 درصد دیرتر از دنیا این بیماری را تشخیص می‌دهیم. روزانه 30 نفر در کشور به سرطان سینه مبتلا می‌شوند که از این تعداد 10 نفر دیرتر تشخیص داده می‌شوند. اگر یک نفر در روز بیشتر از بیماری خود آگاه شود در کیفیت و هزینه‌های درمان موثر است که در این میان ماماها نیز می‌توانند بسیار موثر عمل کنند.

وی افزود: در دنیا سن بروز این بیماری حدود 50 سالگی است اما در کشور ما به علت جوانی جمعیت یک دهه جلوتر بروز می‌کند.

دوازدهمین کنگره بین المللی سرطان سینه در روزهای چهارم تا ششم اسفند ماه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.

برچسب ها: رادیوتراپی سرطان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: