ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۱۴۰۹
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶

لباس مجری چگونه باشد؟

«ما طراح‌های خوبی در کشور داریم و اگر دولت به صورت درست سرمایه‌گذاری کند و از طراح‌های با مهارت استفاده و حمایت کند، می‌توانیم در سطح جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم.»

تدبیر24 »پریدخت عابدین‌نژاد، طراح لباس درباره پوشش مجریان صداوسیما به ایسنا گفت: لباس مجری باید جلب توجه کند؛ به این معنی که زیبایی لباس مجری از لحاظ بصری ما را به دیدن و شنیدن صحبت‌های مجری مشتاق کند. لباس مجری از لحاظ رنگ و فرم باید هارمونی زیبایی داشته باشد که چشم را اذیت نکند و چشم‌نواز باشد. هماهنگی مدل و رنگ لباس مجری مخاطب را به گوش دادن حرف‌هایش ترغیب می‌کند.

او در ادامه با اشاره به حجاب مجریان خانم گفت: من موافق حجاب مقنعه برای مجریان خانم نیستم زیرا جلوه‌ لباس مجری را می‌گیرد و باید پوششی جذاب جایگزین مقنعه شود. برخی مجری‌های تلویزیون از لحاظ رفتاری خشک هستند و زمانی که روسری و لباس رنگی هم می‌پوشند، خشکی رفتار، جذابیت لباشان را از بین می‌برد.

این طراح لباس افزود: تنها مانتو و چادر حجاب نیست، چه ایرادی دارد مجری یک کت و دامن پوشیده، بپوشد؟ مجریان و مهمانان شبکه‌های برون مرزی، متفاوت‌تر از مجریان ایرانی لباس می‌پوشند. حجاب فقط در مانتو خلاصه نمی‌شود که ضوابط خاصی داشته باشد، یک پیراهن و کت و دامن نیز می‌تواند حجاب محسوب شود.

او با اشاره به تناسب پوشش مجری با محتوای برنامه یادآور شد: پوشش مجری در یک برنامه جدی و رسمی متفاوت‌تر از یک برنامه طنز و دورهمی است اما طراحی لباس مجری در همه این برنامه‌ها باید به شکلی باشد که مخاطب مایل باشد برنامه را ببیند و همچنین بتواند الگوسازی کند. کسانی که در ادارات و مکان‌های رسمی کار می‌کنند ضوابطی دارند که باید رعایت کنند اما با این حال طراحی لباسشان باید زیبا، جذاب و تک باشد.

عابدین‌نژاد تصریح کرد: در طراحی لباس مجری باید دقت شود زیرا مخاطب که مجری را می‌بیند ترغیب به الگوگیری شود. صداوسیما برای طراحی لباس مجری باید بخش طراحی داشته باشد.

این طراح لباس در ادامه با اشاره به عملکرد برندهای جهانی گفت: برندهای مختلف جهانی به طراحی لباس‌های اسلامی می‌پردازند و این طراحی اسلامی بازار بزرگی در دنیا ایجاد کرده است که برندهای جهانی نیز در چند سال اخیر به این امر پی برده‌اند و  فشن شوهایی در این راستا برگزار می‌کنند و لباس‌های اسلامی را به نمایش می‌گذارند. ما نیز در این عرصه می‌توانیم به مرحله‌ی بالایی برسیم زیرا از لحاظ دوخت و طراح مهارت داریم.

او در پایان گفت: ما طراح‌های خوبی در کشور داریم و اگر دولت به صورت درست سرمایه‌گذاری کند و از طراح‌های بامهارت استفاده و حمایت کند، می‌توانیم در سطح جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم. ما 37 سال است که تجربه لباس‌های اسلامی را داریم و با این تجربه می‌توانیم پیشرفت کنیم. مسئله پوشش در ادارات و تلویزیون باید جدی گرفته شود و این فرهنگ‌سازی است.

برچسب ها: مجری لباس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: