ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۱۴۲۳
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۰
بازتاب کاندیداتوری بقایی در رسانه‌های عرب؛

معاون احمدی‌نژاد ۷ ماه زندان بود و دلیل آن هرگز علنی نشد

در پی اعلام کاندیداتوری حمید بقایی معاون احمدی‌نژاد در سازمان امور گردشگری، پایگاه خبری گلف نیوز در گزارشی به سابقه او در زندان بعد از پایان ریاست جمهوری احمدی‌نژاد اشاره کرده و نوشت: این درحالی است که انتظار می‌رود روحانی بار دیگر رای بیاورد.
تدبیر24 » پایگاه خبری «گلف نیوز» که یک پایگاه انگلیسی‌زبان متعلق به کشورهای عربی خلیج فارس است اعلام کاندیداتوری معاون احمدی‌نژاد در حالی صورت گرفته که او مدتی را در زندان گذرانده است.

در این گزارش گفته شده: معاون اجرایی و رییس سازمان امور گردشگری دولت محمود احمدی‌نژاد رییس جمهور سابق ایران، روز یکشنبه اعلام کاندیداتوری کرد و به این واسطه اولین کاندیدایی است که برای تصدی این سمت اعلام رسمی کرده است.

 این گزارش به بازداشت هفت ماهه حمید بقایی در سال ۲۰۱۵ نیز اشاره کرد و نوشت بقایی در بیانیه‌ای اعلام کرد که به طور مستقل برای ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرده و خود را سرباز جمهوری اسلامی خوانده است.

گلف نیوز نوشت: سال ۲۰۱۵ بقایی به مدت ۷ ماه در زندان بوده اما دلیل اصلی این بازداشت هرگز به طور علنی اعلام نشده است. بازداشت او و دیگر اعضای دولت بعد از بازجویی‌های طولانی برای اعمال غیرقانونی در امور اجرایی در دوران تصدی‌گری سازمان امور گردشگری صورت گرفته بود.

در این گزارش آمده است که دو دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۳ بود که در این دوره ایران به طور فزاینده منزوی شد و از نظر داخلی نیز با مشکلات اقتصادی و دوقطبی شدن جامعه دست و پنجه نرم کرده است.

با این حال هفته گذشته رییس‌جمهور سابق ایران گفته بود که او از هیچ کاندیدایی در انتخابات پیش رو حمایت نخواهد کرد.

به گزارش این پایگاه خبری، حسن روحانی در سال ۲۰۱۳ به عنوان رییس‌جمهور ایران انتخاب شد. او مورد حمایت میانه‌روها و اصلاح‌طلبان ایران است و انتظار می‌رود بار دیگر در انتخابات دور بعد نیز پیروز رقابت‌ها باشد. با این حال او به طور رسمی تاکنون برای کاندیداتوری هیچ بیانیه‌ای نداده است.

اردوگاه اصولگرایان ایران گروه سیاسی جدیدی تحت عنوان « جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» تشکیل داده‌اند که در این جبهه به دنبال ائتلاف پشت یک کاندیدای واحد در انتخابات پیش رو هستند.

در پایان گزارش گفته شده شورای نگهبان ایران یک ساختار اصولگرا در این کشور است که باید پیش از هر چیز کاندیداهای ریاست جمهوری را مورد تایید قرار دهد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: