ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۱۴۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۰
وزیر دفاع ارمنستان:

تعمیق روابط امنیتی و دفاعی با تهران اولویت ایروان است

ویکن سرکیسیان وزیر دفاع ارمنستان در اجلاس امنیتی مونیخ گفت: برقراری و تعمیق روابط با ایران و گرجستان در راهبرد امنیتی و دکترین نظامی ارمنستان بسیار اهمیت دارد.
تدبیر24 »پایگاه خبری لراگیر ارمنستان روز یکشنبه به نقل از سخنان وزیر دفاع این کشور در نشست مونیخ نوشت: با ایران و گرجستان روابط دیرینه ای داریم و در هر دو کشور کانون جمعیتی ارامنه بسیار بزرگی زندگی می کنند.

سرکیسیان افزود: ایران همیشه دوست ارمنستان بوده و ایروان و تهران توانسته اند، روابط حسن همجواری را بر اساس احترام متقابل برقرار کنند و ادامه دهند.

وی همچنین اظهار کرد: ایران در زمینه مناقشه قره باغ هم رویکرد متعادلی دارد و به تلاش های خود با هدف کمک به حل و فصل عادلانه مناقشه ادامه می دهد.

وزیر دفاع ارمنستان ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در قبال میراث فرهنگی ارامنه احترام بسیار زیادی نشان می دهد و همراه کلیسای حواریون ارمنی تلاش های گسترده ای را برای ثبت چهار کلیسا در فهرست آثار یونسکو انجام داده است.

سرکیسیان در پایان گفت: روابط ارمنستان و ایران الگویی برای خویشتنداری دینی، احترام متقابل و گفت وگوی تمدن ها است.

در کنفرانس امنیتی سه روزه مونیخ که از جمعه آغاز شده، موضوعات مهم بین المللی از جمله آینده پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، نظم جهانی، امنیت انسانی، تروریسم و افراط گرایی، مسائل منطقه‌ای شامل آسیای جنوب شرقی و شبه جزیره کره، جهان عرب، سوریه و اوکراین با حضور صدها مقام و شخصیت از کشورهای مختلف از جمله هیات ایران به ریاست محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه بررسی می شود.

ارمنستان با حدود 30 هزار کیلومتر مربع مساحت و سه میلیون نفر جمعیت در منطقه قفقاز که پس از فروپاشی شوروی در سال 1991 استقلال یافت، با ترکیه، گرجستان، جمهوری آذربایجان و ایران هم مرز است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: