ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۱۴۴۲
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۱

آغاز عملیات مقابله با گرد و خاک در کانون‌های فوق بحرانی خوزستان/ مالچ پاشی منتفی شد

رئیس ستاد مقابله گرد و غبار از آغاز عملیات مهار کانون‌های فوق بحرانی گرد و خاک در استان خوزستان خبر داد.
تدبیر24 »ضیاء‌الدین شعاعی در حاشیه نشست خبری شانزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست با اشاره به گرد و خاک استان خوزستان، اظهار کرد: گرد و غبار استان‌های غربی کشور از جمله خوزستان را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد و شرایط خوزستان را در این مقطع به شرایط حاد رسانده و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه گرد و غبار خوزستان فعالیت‌های اقتصادی این استان را نیز تحت الشعاع قرار می‌دهد، گفت: 7 و 8 بهمن ماه طوفان شدیدی در اهواز رخ داد که حاصل بادهایی بود که از سمت عربستان می‌آمد و منشأهای داخلی گرد و غبار باعث ایجاد آن شرایط شد.

رئیس ستاد ملی مقابله با گرد و غبار تاکید کرد: طوفان‌های اخیر در خوزستان بر خطوط انتقال برق نیز تاثیرگذار بود که این موضوع برای اولین بار اتفاق افتاده و در دنیا نیز تجربه نشده است. رطوبت هوا نیز نزدیک به 100 درصد رسید که مشکلاتی را برای خطوط انتقال برق ایجاد کرد.

شعاعی با بیان اینکه شناسایی منشأهای گرد و خاک در استان خوزستان کمک زیادی به تصمیمات دولت می‌کند، گفت: در زمینه همکاری‌های بین المللی برای مقابله با گرد و غبار نیز تعاملات خوبی با کشورهای همسایه داشته‌ایم این تعاملات همچنان در حال انجام است.

وی اظهار کرد: در استان خوزستان 340 هزار هکتار تولید منشاء گرد و غبار داریم که 120 هزار هکتار کانون بحرانی و 20 تا 30 هزار هکتار کانون فوق بحرانی است. تصمیم گرفته شده که برای مناطق فوق بحرانی به سرعت کارهای جدی صورت گیرد. طی دو هفته اخیر اقدامات مقابله‌ای شامل کاشت نهال و کنترل منابع آبی در این مناطق آغاز شده است. مالچ پاشی در این مناطق منتفی است.

برچسب ها: خوزستان گرد و خاک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: