ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۱۴۴۸
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۶
ابوطالبی:

مجلس بار دیگر نشان داد علیه دولت، تحریک نمی‌شود

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری در خصوص کسب رأی اعتماد مجدد وزیر راه و شهرسازی از سوی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و شکست استیضاح مواردی را در صفحه شخصی خود در توئیتر مطرح کرد.
تدبیر24 »حمید ابوطالبی در این باره نوشت:
از اینکه آیا امروز، که بیش از ده استان درگیرحوادث و مشکلات طبیعی است، زمان استیضاح است یاخیر؟ وآیابایدآن راگامی درجهت منافع مردم نامید؟ بایدبگذریم؛

تلاش برای استیضاح وزیرعالم و کاردان راه شکست خورد؛ استیضاح و مخالفت با دولت، حق نمایندگان محترم است ولی این کارسه ماه تا انتخابات سوال برانگیز است؛

استیضاح کنندگان سخنان زیبایی درلزوم احترام به مردم ومسئولیت پذیری اجتماعی (استعفا یا استیضاح) بیان کردند، امید است براین مواضع همیشه استوار بمانند.

بار دیگر مجلس گرامی نشان داد با تحریک احساسات وسخنان تند نمی توان خدمات شایان دولت را زیر سوال برد. باید دید آیا این روش به نام حقوق ملت تا انتخابات ادامه دارد؟
برچسب ها: ابوطالبی استیضاح
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: